Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Als je je relatie wilt beëindigen

We lezen heel veel over het krijgen van een relatie. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste partner ontmoet, waar vind je die dan en hoe onderhoud je een goede relatie? Maar wat als je helemaal geen relatie meer wilt? 5 tips om je relatie te beëindigen.

Je wilt van je relatie af. Laten we dat eerst duidelijk hebben. Je bent over het punt heen dat je er nog aan wilt werken. Dit klinkt natuurlijk makkelijk, maar we begrijpen dat dit een moeilijke beslissing is ook al heb je er goed over nagedacht. Daarom geven we je 5 tips hoe je van je relatie af komt.

  1. Denk aan jezelf

De eerste stap is rust en ruimte voor jezelf creëren. Bedenk goed waarom je stopt met deze relatie en wat de voordelen ervan zijn. Zorg voor rust en ruimte in je hoofd. Dan ben je klaar voor de volgende stap. 

  1. Doe het bewust

Stap 2 is toegeven dat je voor jezelf kiest. Mensen zijn snel bang om egoïstisch over te komen. Maar in dit geval kies je bewust voor jezelf. Zorg dat je 100% achter je keuze staat. Ken jezelf, weet wie je bent en wat je normen en waarden zijn. Zorg dat je stevig in je schoenen staat als je deze keuze maakt. 

  1. Ontrafel waarom het mis gaat

Misschien geloof je er in, misschien ook niet. Maar astrologie kan heel veel duidelijk maken over je relaties. Ontrafel waarom en wanneer het mis gaat, zodat je in de toekomst de juiste partner vindt.

  1. Ga op je gevoel af

Twijfel je stiekem toch nog of je de juiste keuze maakt? En wat de volgende stap zal zijn? In dit boek ontdek je dat je onderbewustzijn heel krachtig is, en je de juiste keuzes eigenlijk al weet. 

  1. Doe dat waar jij zin in hebt

Is het gelukt? Ga dan even lekker ontspannen. Bak een heerlijke taart voor jezelf, of maak juist een heerlijk gezond maaltje. Of kook dat ene gerecht waar je ex-geliefde nooit zin in had...

Voor jezelf kiezen kan heel bevrijdend zijn. En onthoud: wanneer de ene deur dicht gaat, opent er weer een andere...

Beoordeel dit artikel

(5 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht