Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

- Barbara Ann Brennan -
 • De 5 meest gelezen artikelen

  We hebben ze op een rijtje gezet, de meest interessante artikelen van de afgelopen 2 maanden. Deze 5 artikelen vonden jullie het meest de moeite waard om te lezen. En we kunnen alvast verklappen dat davidji populair was de afgelopen weken.

  Lees verder

 • Energieblokkades in de aura

  Energieblokkades in de aura kunnen leiden tot ziekten en kwalen. De bekende healer Barbara Brennan onderscheidt diverse types energieblokkades.

  Lees verder

 • Spirituele gidsen

  Ben jij benieuwd naar de aanwezigheid van spirituele gidsen? Lees in dit artikel hoe je jezelf openstelt voor deze innerlijke leiding.

  Lees verder

 • Top 5 best gelezen artikelen

  Wat vonden jullie sinds de start van het nieuwe jaar het meest interessant om te lezen? In deze top 5 staan de vijf meest gelezen artikelen van de afgelopen 3 maanden.

  Lees verder

 • Wat je moet weten over healing

  Kun jij sferen goed aanvoelen? Of heb je wel eens een goed of juist slecht gevoel als je iemand voor het eerst ontmoet? Volgens Albert Einstein was een kosmisch religieus gevoel de sterkste drijfveer tot wetenschappelijk onderzoek. Deze sferen of bepaalde energie├źn zijn volgens sommigen, en niet alleen Einstein, belangrijker dan je denkt.

  Lees verder