Bramen met knapperige havervlokken
Dit recept is voor een typisch zondags ontbijt, maar dan gezond! Het is eigenlijk heel makkelijk, je mixt alle ingrediënten in een ovenschaal, zet het in de oven en een half uur later heb je een heerlijk ontbijt. Het recept komt uit The Green Kitchen.
Green Kitchen taco's met aardbeien
Tacoliefhebbers, wees gewaarschuwd: dit recept vind je misschien intimiderend. Onze versie van taco’s lijkt weinig op het origineel. Taco's met aardbeien & linzen van The Green Kitchen.
Green Kitchen Travels
Green Kitchen Travels: vegetarische recepten met prachtige reis- en foodfoto’s. Interview met auteur David Frenkiel over wereldwijde eetculturen.
Recept banaan-kokos pannenkoekjes
Deze pannenkoekjes hebben een lekkere fruitsmaak en zijn eenvoudig en snel te maken. Wat ook handig is, is dat je maar een paar ingrediënten nodig hebt, dat ze wel glutenvrij maar nog steeds dik en vullend zijn. Perfect als snack na het sporten of als tussendoortje.
Recept: banaan-snickersshake
Donker, zoet en verleidelijk, dit is de ultieme middagsnack! Het is een Snickers-reep (nou ja, bijna dan) in de vorm van een snelle en gezonde smoothie.
Recept Green Kitchen tempeh & papaja
Deze spiesjes met tempeh & papaja zijn ideaal voor op een zonnige dag. Neem ze mee naar het park en je hebt een heerlijk vegetarisch bijgerecht voor bij een zomerse barbecue.
Recept: Groene smoothiebowl
Dit recept uit Green Kitchen Smoothies eet je uit een kommetje. Voor dit recept kun je prima ingrediënten uit de diepvries gebruiken. Deze zijn misschien niet zo chic, maar bevatten dezelfde voedingswaarden als verse groentes.
Recept: pompoentaart-smoothie
Pompoentaart in een glas. Deze heerlijke pompoentaart-smoothie uit The Green Kitchen Smoothies heeft de warme smaken van pompoen en kaneel die typerend zijn voor het najaar.
Recept: roze ontbijtkom
Dit recept voor een roze smoothie komt uit het kookboek The Green Kitchen Smoothies. Deze smoothie is heerlijk vol en romig, dus helemaal geschikt om in een schaaltje op te dienen. Bijna te mooi om op te eten...
- David Frenkiel -