Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

- Lideweij Bosman -
 • 10 inspirerende boeken

  Sommige woorden blijven je voor lange tijd bij. Op de een of andere manier kunnen de woorden je aanmoedigen, opvrolijken of aan het denken zetten. Soms kan een korte zin je al anders doen denken over bepaalde kwesties. De boodschappen in deze 10 inspirerende boeken kunnen je veel wijsheid, inzicht en kracht bieden.

  Lees verder

 • De vuurkracht van Hawaï

  Vulkaanuitbarstingen, lavastromen en duizenden mensen die geëvacueerd moeten worden. De uitbarsting en alle seismische activiteiten van de Kilauea vulkaan op Hawaï momenteel toont de rauwe energie van het eiland. Auteur Lideweij Bosman woonde op het eiland en houdt alle natuurkrachten daar nu nog nauwlettender in de gaten.

  Lees verder

 • Interview met Lideweij Bosman

  Lideweij Bosman had zware jaren achter de rug waardoor ze besloot een tijd naar Hawaï te gaan om daar weer tot zichzelf te komen. Door jaren van zorg voor haar vriend die uiteindelijk overleed aan kanker en het verlies van haar vader was ze de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt. De Hawaïaanse natuur en bijzondere filosofie van de bewoners brachten haar weer terug bij haar gevoel en kracht.

  Lees verder

 • Lekker lezen in de zomer

  Wat is er lekkerder dan in de zon zitten met een goed boek erbij?

  Lees verder