Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

- Mia Clase -
 • Achter de schermen bij Mia en Lina van Food Pharmacy

  De Zweedse Mia Clase en Lina Nertby Aurell begonnen vier jaar geleden een blog Food Pharmacy. Al snel was het blog ook in het Engels te lezen en nu is er ook een boek in het Nederlands. OP hun blog en in hun boek delen zij de belangrijkste én leukste feitjes over je darmflora en de lekkerste recepten.

  Lees verder

 • Cadeautips voor de liefste moeders

  De mooiste boeken speciaal voor moeders

  Lees verder

 • Extra recepten uit Food Pharmacy

  We spraken Mia + Lina van Food Pharmacy in hun thuisstad Stockholm en we kregen speciaal voor jou twee nieuwe recepten mee om te delen. Extra recepten die niet in hun Food Pharmacy boek staan. Een heerlijke cannelloni én een lekker gezond tussendoortje. Eet smakelijk!

  Lees verder

 • Favoriete recept uit Food Pharmacy

  Proef het favoriete recept van Mia en Lina dat in hun Food Pharmacy boek staat. Hun Kurkuma welkomstshot is er één met pit! Die niet alleen een boost aan je smaakpapillen geeft, maar ook een boost voor je darmen is. Want kurkuma is een van de krachtigste natuurlijke middelen tegen ontstekingen in het lichaam. Ze ontwikkelden het recept samen met professor Stig Bengmark.

  Lees verder

 • Mia Clase

  Mia Clase is een copywriter en werkzaam op een van de grootste reclamebureau's in Stockholm. Samen met Lina Nertby Aurell runt ze de blog Food Pharmacy, een van de grootste en populairste gezondheidswetenschap blogs.

  Lees verder

 • Vijf boeken die je leven kunnen veranderen

  Het lezen van een boek kan je leven veranderen. Welke vijf boeken zijn dat voor jou?

  Lees verder