Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

- Michael Gienger -
 • Alles lezen over helende stenen en kristallen

  Helende stenen en kristallen, je hoort er veel over. Maar hoe werkt het nu precies? Er zijn talloze boeken geschreven die ingaan op de genezende kracht van van stenen en kristallen. Lees alles over stenen en kristallen.

  Lees verder

 • Basisrecept helend water

  Helend water door stenen begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden. Hierna volgen beschrijvingen van 96 waterstenen van A tot Z met hun specifieke werkingen.

  Lees verder

 • De kracht van water met edelstenen

  Wat is edelsteenwater precies en hoe gebruik je het? Edelsteenwater is water waar de informatie van edelstenen of mineralen aan wordt toegevoegd. Je kunt het gebruiken als drinkwater, of als geneeskrachtig water.

  Lees verder

 • Een steen voor ieder moment

  In dit voorproefje uit een Steen voor ieder moment lees je alles over edelstenen succes.

  Lees verder

 • Het gebruik van edelstenen

  Hoe kun je de geneeskrachtige stenen en mineralen inzetten? Wij zetten een aantal tips voor je op een rij over het gebruik van edelstenen.

  Lees verder

 • Oefening: de steencirkel

  Edelstenen en mineralen hebben een genezende werking. Je kunt ze op verschillende manieren toepassen. Voor wie iets anders wilt proberen dan steenoplegging of edelsteenelixers kan deze oefening interessant zijn.

  Lees verder

 • Top 5 edelstenen voor vrouwen

  Vrouwenkwaaltjes zoals pms, menstruatiekrampen of overgangsklachten bestrijden? Ontdek de geneeskrachtige werking van edelstenen voor vrouwen!

  Lees verder

 • Top 5 krachtige boeken

  Van deze boeken krijg je energie! Vijf tips voor meer kracht, van geneeskrachtige edelstenen tot de kracht die je in jezelf vindt of voor wie juist uit een bepaalde fase in het leven meer kracht wilt halen.

  Lees verder

 • Top 5 rozenkwarts

  Rozenkwarts wordt gezien als de steen van het hart en de liefde

  Lees verder