Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

- Chakra -

Caroline Myss over energetische geneeskunde

Wat is energetische geneeskunde precies? Wat biedt deze geneeswijze wat de reguliere geneeskunde niet kan bieden? Caroline Myss over energetische geneeskunde.

Lichaam in balans

Volgens Caroline Myss gaan we een nieuw tijdperk in, waarin we opnieuw bepalen hoe we onszelf zien. Zo gaan we volgens Myss snel inzien dat we multizintuiglijke wezens zijn. De overtuiging dat we 5 zintuigen hebben moeten we loslaten. Onze gedachten en emoties zijn volgens de bestsellerauteur belangrijke creatieve factoren bij de vorming van ons celweefsel.

Wat is energetische geneeskunde?

"Al jaren wordt mij gevraagd wat energetische geneeskunde is," vertelt Caroline Myss. Volgens haar is energetische geneeskunde een weerspiegeling van de denkwijze in de huidige samenleving. Het gaat om een holistische denkwijze. Met energetische geneeskunde kun je de energieën van je lichaam in balans brengen voor optimale gezondheid, levensvreugde en vitaliteit. 

Alternatieve geneeswijzen

Op het gebied van genezing en heling vinden steeds ingrijpende veranderingen plaats. Door een toenemende belangstelling voor alternatieve geneeswijzen, blijkt er steeds meer respect voor de holistische beweging en energetische geneeswijzen. 

De kracht van je gedachten

De invloed van onze gedachten en emoties op ons fysieke lichaam wordt nog steeds onderzocht. Vaak wijzen de resultaten erop dat de mens is samengesteld uit lichaam, denken en geest. Met andere woorden: je gedachten hebben een grote invloed op je fysieke gesteldheid. 

Meer leren over energetische geneeskunde? Donna Eden schreef er het boek Werken met energetische geneeskunde over.

Beoordeel dit artikel

(5 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht