Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Dankbaarheid

Woensdag 27 september

In alle drukte en stress die we dagelijks ervaren is het makkelijk om de aanwezigheid van de mensen in je nabije omgeving als vanzelfsprekend te beschouwen. Sta een wat vaker stil bij familieleden, vrienden, collega’s  of zelfs buren. Laat ze weten dat je aan ze denkt, benoem eens wat vaker hoeveel je van ze houdt of wat ze toevoegen aan jouw leven.

LET OP Vandaag is het handig om je brievenbus in de gaten te houden. Laat je ons op Facebook weten of je post hebt ontvangen?

Probeer vandaag eens een heerlijk veganistische salade te maken. Heel erg gezond, makkelijk mee te nemen en vooral erg lekker natuurlijk! Eet de salade als avondmaaltijd, of maak de salad in a jar vast voor de lunch van morgen.

Hoe gaat het met de meditatie?  Mocht je vandaag een momentje hebben, in de auto of het OV op weg naar je werk bijvoorbeeld, luister dan naar de stilte van Marlise Karlin.

Opdracht:

Zonder al te zoetsappig of dramatisch te worden kun je vandaag een aardig en liefdevol bericht sturen naar iemand in jouw omgeving.

Verstuur een kort bericht per sms, whatsapp of voice-message, of een uitgebreider verhaal in een brief, korte video of e-mail. Neem de tijd om het bericht te schrijven, kies je woorden zorgvuldig en secuur. We kiezen bewust niet voor een ‘echte’ ontmoeting maar voor een mooi bericht, zodat je de tijd kunt nemen om goed te bedenken wat de boodschap kan zijn.

Uiteraard kun je zo snel mogelijk wel een echte afspraak maken en elkaar even goed in de ogen kijken of eens lekker vasthouden!

Beoordeel dit artikel

(0 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht