Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

davidji

 davidji is in New York geboren en was gedurende twintig jaar werkzaam in de financiële wereld. De aanslag op het World Trade Center in New York in 2001 raakte hem zeer en hij besloot zijn leven over een andere boeg te gooien. Hij werd leerling van Deepak Chopra, reisde naar India en heeft een tijd leiding gegeven aan het Chopra Center. Hij was ook decaan van de Chopra Center University.

davidji heeft meer dan 200.000 mensen geleerd te mediteren en rond de 1000 mensen gecertificeerd als meditatieleraar. Hij ontwikkelde de 21-dagenmeditatie-uitdaging en sprak meer dan 300 geleide meditaties in. Daarnaast schreef hij een opera, Journey to Infinity.
Inmiddels reist davidji de wereld rond om de praktische integratie te bevorderen van meditatie, mindfulness, bewust keuzes maken en oeroude wijsheid in onze hedendaagse werkelijkheid.
Zijn specialiteit is werken met mensen die onder hoge druk moeten functioneren, zoals toppers in de zakenwereld en topsport, in het leger en de medische wereld, plus mensen in een crisissituatie. Hij heeft meegewerkt aan Blue Courage, een speciaal trainingsprogramma voor de politie om in conflictsituaties tot een oplossing te komen om vervolgens de hartslag te vertragen met mindfulness.
 
Van davidji zijn verschenen:

Beoordeel dit artikel

(1 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht

Tags

Dit vind je misschien ook leuk