Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

De kracht van aandacht

Volgens Deepak Chopra hebben we eigenlijk alles al wat ons hartje begeert. Ook al denken we altijd meer te willen, leven we eigenlijk al in overvloed. We moeten het alleen nog beseffen. 

Ontwikkel je mogelijkheden

Liefde, waarheid, eerlijkheid en succes. Het zijn een paar voorbeelden van mogelijkheden waar we eigenlijk al een overvloed aan hebben. Het is alleen lastiger om te beseffen dat je deze overvloed al hebt. Volgens Deepak Chopra is het belangrijk om eerst stil te staan en bewust te worden van deze overvloed. Hoe je dit doet? Schenk aandacht aan wat je al hebt en wat belangrijk is voor jou. Maak bijvoorbeeld een lijstje met dingen waar je dankbaar voor bent, waar je goed in bent of wat liefde voor jou betekent. 

Besef van rijkdom 

Zodra je dit besef integreert in je bewustzijn, ben je klaar voor de volgende stap: het besef van rijkdom ervaren. Hierin spelen meditatie en de kracht van aandacht een belangrijke rol. In Leven in overvloed laat Deepak Chopra zien hoe je dit realiseert. Met praktische aanwijzingen leer je hoe je de stappen en kenmerken tot het besef van overvloed in je bewustzijn opneemt. 

Leven in overvloed

In Leven in overvloed leer je van Deepak Chopra hoe je de mogelijkheden ontwikkelt om het besef van overvloed te krijgen. Vervolgens kom je te weten hoe je het besef van rijkdom ervaart. Door aandacht te geven aan wat je al hebt, leer je wat rijkdom eigenlijk echt is.   

Wil je meer lezen? Je koopt Leven in overvloed hier!

Beoordeel dit artikel

(2 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht