Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

De spirituele werking van stenen en kristallen

Ik besteed aandacht aan mijn intuïtie en dromen

Kristallen, mineralen, (edel)stenen en metalen zijn een prachtig geschenk van de aarde. Ze kunnen je helpen om gefocust te blijven op je intenties en een positieve verandering in je leven te creëren – en te handhaven. 

Richt je op het positieve 

Om het leven te creëren dat je ambieert, moet je je richten op wat je wilt, en niet op wat je niet wilt. Dat waar je je op focust, wordt jouw realiteit. Al je bewuste gedachten en gevoelens – net als je onderbewuste en onbewuste, trouwens – creëren het leven dat je op dit moment hebt. Dat is het basisprincipe van de meeste wetten van het universum, waaronder de wet van aantrekking en de wetten van de natuurkunde. Het is belangrijk om een intentie te hebben en je op het positieve te richten, zodat je jouw hoogste potentieel kunt verwezenlijken. Alles wat gecreëerd is, bestaat dankzij een intentie. Ons leven krijgt vorm door alles wat we denken, doen en zeggen. Onze intenties gaan als trillingen de wereld in en keren terug in de vorm van onze persoonlijke realiteit.

Affirmatiekaarten en stenen

Wanneer je een steen combineert met een dagelijkse affirmatie, versterkt de steen die intentie.
Met de kaartenset Helende stenen & kristallen heb je toegang tot tweeënveertig stenen. Combineer hun eigenschappen met je eigen positieve intenties en creëer een fijne, gelukkige wereld voor jezelf.

Deze kaartenset is de perfecte spirituele ondersteuning. De beschreven manieren om ze te gebruiken, berusten op metafysische principes en de kracht van positief denken, in combinatie met je intentie. Zo kun je spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk in evenwicht komen en jezelf verder ontwikkelen. De kaarten kunnen je persoonlijke inzichten en inspiratie geven op het gebied van:

Helende stenen en kristallen Inspiratiekaarten

 • Liefde
 • Vriendschap
 • Gezondheid
 • Geld
 • Creativiteit
 • Motivatie
 • Bescherming
 • Geluk
 • Intuïtie
 • Zelfvertrouwen
 • Focus
 
Elke kaart heeft twee kanten met boodschappen, inzichten en positieve gedachten. De kleur aan de achterkant geeft aan in welke categorie de intentie valt. Op de voorkant vind je een affirmatie en een foto van de desbetreffende steen. Wees niet bang om de kaarten naar eigen inzicht te gebruiken – de mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Helende stenen

Met deze kaarten heb je ook meteen een ‘collectie stenen’ tot je beschikking zonder dat je ze daadwerkelijk hoeft aan te schaffen. Je kunt de kaarten net als stenen gebruiken om je door je dag heen te helpen. Leg een kaart op je bureau of dashboard of hang er een aan je koelkast of spiegel om jezelf eraan te herinneren dat je je intentie moet richten op wat je wilt, en niet op wat je niet wilt. Je gedachten creëren je realiteit, en met deze set kun je het leven krijgen waar je altijd van hebt gedroomd.
 
 
 
 
 

Beoordeel dit artikel

(9 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht