Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 Stenen die je derde oog activeren

Met een goed ontwikkeld en getraind derde oog – het zesde chakra – kun je paranormaal waarnemen. Dit chakra bevindt zich tussen beide wenkbrauwen. Het is verbonden met intuïtie en spiritueel bewustzijn. We zetten vijf edelstenen en mineralen op een rij die je helpen om je derde oog te versterken en verder te openen.

1. Creediet

Creediet kristalliseert in witte, kleurloze, oranje en soms paarse kristallen. De steen activeert de bovenste chakra's, vooral het derde oog. Het is een bijzondere toegangssteen voor allerlei soorten gecodeerde spirituele informatie. Zo kan creediet je helpen om je af te stemmen op de Akasha-kronieken of beter contact te maken met spirituele gidsen. Creediet is heel geschikt voor meditatie, creatieve visualisatie en om inspiratie van het Goddelijke te ontvangen.

2. Blauw saffier

Blauw saffier is een steen van mentale en geestelijke activatie. Het vergoot inzicht, buitenzintuiglijke waarneming en mentale souplesse. De steen vergroot je denkkracht en leervermogen. En helpt je om diepere niveaus van bewustzijn te bereiken. Het stimuleert je derde oog en je kruinchakra en versterkt vermogens van heldere waarneming. Je kunt blauw saffier ook gebruiken om hypnose en trance te verdiepen.

3. Sodaliet

Sodaliet is een steen van inzicht. Het vergoot de mentale vermogens voor analyse, intuïtie, observatie en creativiteit. Je kunt sodaliet gebruiken als je aan diepe meditatie doet of sjamanistische reizen onderneemt. Het is een soort wegwijzer op je persoonlijke reis. Sodaliet helpt je om je onder te dompelen in de ervaring van spirituele groei. De steen stimuleert helderziendheid en inzicht op meerdere niveaus.

4. Stauroliet

Stauroliet is een evenwichtige aardingssteen die je helpt om in verbinding te komen met het elektromagnetische veld van de aarde en de parallelle dimensie en werelden van de aarde, zoals die van elfen. De steen opent je innerlijk oog zodat je de andere wezens en werelden kunt zien die naast ons op aarde bestaan. De energie van de steen aardt maar vergroot tegelijkertijd visionaire vermogens.

5. Sugiliet

Sugiliet is een bijzonder krachtige steen. Het biedt bescherming tegen negatieve invloeden in je omgeving en het vergroot je vermogen om spirituele energieën te aarden. De steen opent de chakra's van het derde oog en kruin. Het activeert het innerlijk zicht en opent de poort naar je diepste drijfveren, gedachten en opvattingen. De steen vult je aura met hoogfrequent licht.

Meer weten? Bestel dan De wijsheid van stenen in onze webshop.

Beoordeel dit artikel

(53 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht