Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Engelen in het huishouden

We worden omringd door wezens die we normaal gesproken niet zien. Met oefening van onze buitenzintuigelijke waarneming kunnen we met ze communiceren: engelen, feeën, faunen, deva’s en anderen. Als er ‘iets’ niet goed zit of voelt in je huis, kun je de engel van het huishouden om raad vragen. Bijvoorbeeld bij een nare sfeer tussen huisgenoten, een bepaald type probleem dat telkens terugkeert (tocht of lekkage), permanente rommel etc. Als je alles hebt geprobeerd en het probleem blijft terugkomen, kan je de engel van je huishouden raadplegen.

Doe deze oefening thuis.
1. Ontspan en centreer je op de manier die het best voor je werkt.
 
2. Denk rustig na over je huis, loop in gedachten door de kamers. Kijk ook naar de mensen die er wonen.
 
3. Richt nu je aandacht op de engel die in je huis kan zijn. Zijn aanwezigheid brengt je zegeningen en helpt je om harmonieus, creatief en helend in het leven te staan. En om op die manier met elkaar samen te leven.
 
4. Zeg hardop of in gedachten: ‘Engel van het huis, ik nodig je uit om hier te zijn. Engel van het huis, ik dank je voor je aanwezigheid.’ Voel je vrij om andere woorden te gebruiken. Of misschien wil je niets zeggen, je kunt ook een kaars aansteken en de aanwezigheid met je gevoel uitnodigen en verwelkomen. 
 
5. Het is belangrijk dat je de aanwezigheid van deze engel erkent en hem ervoor bedankt. Zelfs als je niet zeker weet of hij bij je is, doe alsof het wel zo is. Hij zal er zeker zijn, ook al kun je er nog niets van bemerken. Zeg of denk woorden als: ‘Engel van het huis, ik erken je aanwezigheid en ik dank je ervoor.’
 
 
Laat je verstand geen belemmering zijn door twijfels en vragen. Stel je normale psychische ongeloof even uit en stap in een speelse, verbeeldingsvolle, meer poëtische dimensie.
Vertrouw erop dat je uitnodiging en je dankbare erkenning van zijn aanwezigheid werkt. Accepteer gewoon dat je engel al bij je is.
 
Meer weten over communicatie met andere dimensies?
William Bloom DE ANDERE WERELD, Leren communiceren met bovennatuurlijke wezens
 
 
 

Beoordeel dit artikel

(6 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht