Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Ingezonden vraag: contact op zielsniveau

Channeling kan een hoop helderheid bieden wanneer je even vast lijkt te zitten. Of wanneer je met vraagstukken zit waar je zelf maar niet uitkomt. We vroegen jullie je meest prangende vragen op te sturen. Deze heeft Jeshua, via een channeling met Pamela Kribbe, geprobeerd te beantwoorden. In dit bericht de tweede vraag.

2) Lieve Pamela,

Dank je wel voor het delen van de prachtige channelings, daar heb ik heel veel aan!

Mijn vraag is als volgt: Wanneer mensen overgegaan zijn dan reïncarneren ze vaak na enige tijd. Zelf heb ik geregeld het idee dat mijn overleden vader contact met me zoekt terwijl hij al 35 jaar geleden overleden is, waarschijnlijk is hij inmiddels gereïncarneerd. Hoe kan ik dan toch contact met hem hebben in zijn hoedanigheid als mijn vader en is het dan niet belastend voor hem als ik contact met hem heb omdat hij nu in ander lichaam is?

JESHUA: Op het niveau van de ziel kun je altijd contact leggen met iemand, zonder dat dit belastend is voor die persoon. Op zielsniveau zijn ruimte en tijd heel betrekkelijk, heel vloeibaar. Zelfs al is iemand opnieuw geïncarneerd, dan is er altijd een deel van die ziel dat niet de dans met de aarde aangaat en dat een groter en omvattender bewustzijn heeft waarmee je contact kunt maken.

Sta open voor het contact met je vader; voel wat hij je te zeggen heeft en sta open voor de boodschap die vanuit zijn ziel naar je toe wil komen. Het maakt daarbij niet uit of hij wel of niet opnieuw gereïncarneerd is. Jullie zijn op zielsniveau met elkaar verbonden en de dood of nieuwe levens kunnen die band niet verbreken.

 Heb jij ook een vraag voor Pamela Kribbe of Jeshua? Stuur dan een mail aan info@altamira.nl en wie weet zie je jouw vraag (anoniem) terug op Altamira. 

Beoordeel dit artikel

(7 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht