Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Inspiratie opdoen in Frankrijk

Jonathan Karpathios houdt van de eenvoud op het Franse platteland. Niet alleen van de gerechten die daar worden geserveerd, maar ook van de manier van leven. Hij komt graag op de camping van Sandra Alderden. Een plek die volgens hem voelt als thuiskomen.

Sandra heeft jarenlang in het boeddhistisch klooster Plum Village van Thich Nhat Hanh geleefd. Op zoek naar haar 'spirituele zelf'. Hier leerde ze Santi kennen. Ze werden verliefd. Wat eigenlijk niet kan als monnik en non. Ze besluiten het klooster te verlaten en een nieuw leven op te bouwen buiten de kloostermuren. Dat werd Simply Canvas, een camping in Frankrijk, een plek van liefde.  Over dit bijzondere levensverhaal schreef zij een boek: Levensreis naar Frankrijk.

Simply Canvas is een prachtige kleinschalige plek. Met zes safaritenten voor glamping. En een ongelooflijk mooie tuin, waarin ze tuinieren volgens de principes van de permacultuur. En waardoor ze stap voor stap steeds meer zelfvoorzienend gaan leven.

Een idee dat mooi aansluit bij Jonathans nieuwste boek, Echt Eten, waarin hij zich hard maakt voor producten die eerlijk zijn geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden en gifstoffen. Producten die niet genetisch gemanipuleerd zijn, die op schone grond groeien. Voor vlees van dieren die goed gevoerd zijn, en geen antibiotica kregen. Om maar iets te noemen.

Bekijk de video van de presentatie van Echt Eten 2 van Jonathan Karpathios op de glamping van Sandra Alderden.

Echt Eten 2 from Puur Media on Vimeo.

Beoordeel dit artikel

(2 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht