Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Inspiratie voor het kerstmenu

Weet jij al wat er op het menu staat met kerst? Met de recepten uit Share zet je zonder moeite de lekkerste recepten op tafel.

Green delicious

Het leven vieren, dat is waar het bij de Keuken van Green Delicious om draait. Natascha Boudewijn Culinair auteur en veggie-chef Natascha Boudewijn opende in 2014 een kookatelier met stadsmoestuin, gevestigd in de oude, bekroonde bollenschuur in Voorschoten. Ze creëerde hier een bijzondere plek mee, waar mensen samen komen om te genieten van het leven, van elkaar en van het heerlijke eten dat er bereid wordt.

Kookboeken

Natascha Boudewijn schreef inmiddels al 3 kookboeken. Greendelicious, Green Delicious Kruiden en Share. In haar boeken spelen groenten de hoofdrol. Wie op zoek is naar inspiratie voor gezonde en heerlijke maaltijden, zit met de kookboeken van Natascha Boudewijn zeker goed! 

Kerstmenu

Weet jij al wat je dit jaar met de feestdagen gaat maken? In Share vindt je een compleet (vegetarisch) kerstmenu. Je vindt inspiratie voor amuses, voor - en hoofdgerechten en de lekkerste desserts. We geven je alvast een recept weg: deze chocolademousse uit Share is verslavend lekker! 

Kerstmenu idee:

  1. Amuse van tomatenchips met pecorino en oregano
  2. Voorgerecht bietensoep met balsamico en appel
  3. Hoofdgerecht frisse salade met venkelzaad en aardpeergnocci met munt of deze heerlijke filotaart met spinazie en feta.
  4. Dessert de chocolademousse uit Share, of deze suikervrije chocolademousse.

Bron beeld: Share, fotograaf: Juliette van Eijsden

Beoordeel dit artikel

(1 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht