Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Laat de liefde stromen

Open de deur naar de liefde. Als je momenteel geen bevredigende liefdesrelatie hebt, terwijl je er wel naar verlangt, dan zit er misschien een spreekwoordelijke deur dicht. David Deida geeft overwegingen die je helpen die deur open te doen. 

De touwtjes in handen

Je hebt geleerd om de touwtjes van je leven in handen te nemen, en jezelf naar je eigen bestemming te leiden. Maar er blijft iets ontbreken, hoe succesvol je carrière of hoe prettig je leven ook is. Je verlangt er nog steeds naar om te worden overweldigd door de ware liefde, om echt te worden gezien en te worden geopend door de indringende blik, aanraking, en diepe hartsverlangen van je geliefde.

Liefde geven en ontvangen

Om je met liefde te kunnen verbinden, moet je jezelf voorbij alle angsten kunnen openen. Zelfs als er geen geliefde in jouw leven is, of als je geliefde niet in staat lijkt te zijn om je hart te ontmoeten met zijn volledige en liefdevolle aanwezigheid, kun je leren om je hart open te houden voor de stroom van de liefde. Het is mogelijk dat je hart pijn doet, dan is het goed te oefenen met je hart open te ontspannen, te ademen en de verbinding met alle andere wezens te voelen. Want uiteindelijk wil iedereen maar één ding: liefde geven en ontvangen.
 
Stap 1: Je kunt oefenen met je hart openhouden omwille van de volheid van de liefde, zelfs als je geliefde je pijn doet, zelfs als je alleen bent, zelfs als de pijn en het verlangen in je hart je te veel dreigen te worden. Omwille van de volledige liefdesstroom kun je je hart toestaan open te verlangen en diepe liefde te geven en te ontvangen – zonder zich ter bescherming af te sluiten.
 
Stap 2 : Je vervulling komt door je als liefde te openen, ieders hart te voelen, jouw hart open aan te bieden opdat de liefde je kan beroeren zoals zij dat wil. En door je leven aan te bieden als een liefdesgave aan iedereen, inclusief de man die je hebt gekozen. 
 
Stap 3: Elk onderdeel van je leven – een zakelijke afspraak maken, voor je kinderen zorgen, of ruzie maken met je geliefde – kan een dans worden van opkomende liefde, een gelegenheid om je hart te openen en je liefde aan te bieden om open te bloeien.
 
Stap 4: Leven met een open hart en een door liefde bewogen lichaam, is de enige mogelijkheid om je diepste wens te vervullen. De wens om de grootste vreugde van de liefde te verspreiden en te voelen – al of niet samen met een man.
 
Meer lezen:
 
 

Beoordeel dit artikel

(18 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht