Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Laat je inspireren door de sterren

Dit jaar wil je echt een origineel cadeau voor je beste vriendin, collega of moeder. Alleen hoe bedenk je dit ieder jaar weer opnieuw? Laat je door de sterren inspireren! Well + Good maakte een lijstje van de perfecte cadeaus per sterrenbeeld. En laat dat nou precies zijn waar je naar op zoek bent: een gepersonaliseerd én origineel cadeautje!

Ram

Nieuwe gadgets, sport, avontuur
De Ram houdt van nieuw: nieuwe technologie, nieuwe hobby’s, nieuwe ervaringen. Ze zijn niet bang om iets uit te proberen, dus een nieuwe technologische gadget is helemaal hun ding. Zoek uit of ze bezig zijn met een nieuwe hobby en koop daar een boek over. De Ram wil het liefst plezier en uitdaging, een nieuw avontuur is daarom het beste cadeau.

Stier

Vrolijke trui, lekkere thee, een goede fles wijn of een natuurlijke crème of olie
Stieren willen zich lekker voelen. Verzorgende en gezellige cadeautjes zijn daarom perfect. Denk aan zachte, zijden kleding, lekker eten en mooie muziek. Ze worden beïnvloed door Venus, de godin van de schoonheid. Daarom is een aards en natuurlijk product extra speciaal voor de stier. 

Tweelingen

Telefoon(accessoire), mooi magazine/film/nieuwsabonnement, creatieve manicure
Tweelingen worden graag constant geïnformeerd en geëntertaind. Ze willen van alles op de hoogte zijn, dus een abonnement op een magazine, krant of online nieuwsblad zijn perfecte cadeaus. Ze vinden het fijn om in contact te blijven met hun vrienden. Tweelingen houden van kletsen, en praten met hun handen, daarom is een manicure ook een gewaardeerd cadeautje.

Kreeft

Kookboeken, items voor interieur, maankalender, operatickets
Kreeften houden van een gezellig en knus huis. Ze willen zich terug kunnen trekken van prikkels en stress. Hun nummer 1 prioriteit is zichzelf en hun inner circle verzorgen: kookboeken en mooie spullen voor in huis zijn perfecte cadeaus om deze sfeer te creëren. De emoties van kreeften worden beïnvloed door de maan, dus een maankalender is voor hen een aanrader. Een avondje naar opera is een fantastisch cadeau, de muziek stimuleert hun emoties op een positieve manier. 

Leeuw

Goud, uitgesproken kleding, haaraccessoires, theatertickets
De uitbundige Leeuw houdt van alles wat blinkt: sieraden, make-up, en zelfs tijdelijke tattoos. Statement kleding is perfect, de extraverte leeuw houdt hiervan. Leeuwen zijn super met haar (leeuwenmanen) dus een verzorgingsproduct voor het haar worden uiteraard gewaardeerd. En natuurlijk houdt de enthousiaste leeuw van een avondje uit de stad in, naar het theater!

Maagd

Organizers, turquoise stenen, oil cleansers
Maagden vinden alles fijn wat hun leven efficiënter maakt. Iets praktisch dat voor een ander als een saai cadeau lijkt, wordt door Maagden zeer gewaardeerd. Denk aan organizers, natuurlijke schoonmaakproducten of kaarsen. De maagd houdt ervan om er fris en verzorgd uit te zien, en houdt van alle natuurlijke producten, oliën en crèmes. 

Weegschaal 

Kaarsen, hoge kwaliteit zeep, style-upgrade
De weegschaal houdt van zachte, mooie en romantische spulletjes, zoals designer kaarsen of mooi verpakte handgemaakte zeep. Ze houden van mode, dus ga voor iets volgens de trends. De Weegschaal is in balans, en houdt ervan om intellectueel uitgedaagd te worden.

Schorpioen 

Sexspeeltjes, lingerie, workshop
De schorpioen wil een intens en passioneel leven. Ze willen de mysteries van het leven, het lichaam, de wereld en het universum. Ze waarderen sexy speeltjes of lingerie. Zoek uit waar ze op dit moment mee bezig zijn of wat ze interesseert, en vind daar een passende cursus of workshop bij. 

Boogschutter

Reistas, filosofie (boeken), luchtballonvaart
De Boogschutter wil de wereld al onderzoekend begrijpen, geef ze een mooie reistas en ze zijn weg! Nog beter als je mee kan natuurlijk… Een luchtballonvaart brengt ze in een andere dimensie. Boogschutters willen graag leren, dus een filosofische reis met een boek of bundel wordt gewaardeerd: boogschutters houden ervan geïnspireerd te worden.

Steenbok

Dagplanner, leer, horloges, zonnebril
De steenbok is de meest productieve en praktische uit de dierenriem. Ze waarderen twee soorten cadeaus: praktisch of juist over de top. Ze zijn met een designer horloge net zo blij als met een agenda. De Steenbok houdt niet van verrassingen, als je ze mee wil nemen op een uitje dus beter eerst even waarschuwen.

Waterman

Telescoop, bluetoothtracker voor sleutels, een astrologie reading
De waterman is een vernieuwer. Ze kunnen soms wat afwezig zijn, dus een bluetoothtracker voor sleutels kan handig zijn. Het is een teken dat houdt van leren en ontdekken, dus DIY is perfect voor ze. Ook zijn ze geïnteresseerd in astrologie. Een boek als Het mysterie van je geboortedag kan ze eindeloos inspireren.

Vissen

Muziek, wierook, zijden pyjama, donatie in haar naam 
Compassievolle vissen houden heel erg van relaxen en staan dichtbij hun gevoelsleven. Muziek, wierook en zijden pyjama’s zijn fijne cadeaus voor vissen. Ze houden daarnaast ook erg van verzorgde voeten, dus een pedicure is ook een perfect cadeautje. Vissen zijn altruïstisch, dus een donatie in haar naam laat haar hart zingen en verbonden te voelen.  

Beoordeel dit artikel

(2 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht