Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Mindful leven: de beste boeken

Mindful leven kan op allerlei manieren. Je kunt mindfulness toepassen in je werk, in je hobby's of bijvoorbeeld in de opvoeding van je kinderen. Hoe precies? Met deze boeken wordt het veel makkelijker (en leuker)!

 -

Helpt managers en leidinggevenden een aangeboren vaardigheid aandacht geven te gebruiken om bewuste keuzes te maken in een stressvolle, snel veranderende wereld.

Ik wil gelukkig zijn

Iedereen is op zoek naar geluk. Dit boek laat zien dat voor iedereen geluksgevoelens bereikbaar zijn. Alles voor een blij en gelukkig leven!

100 lessen in mindfulness

Met deze honderd lessen ontdek je via meditaties de beste versie van jezelf.

Gezond leven met mindfulness

Mindfulness is voor iedereen die zijn beperkingen wil overstijgen en naar een hoger niveau van gezondheid en welbevinden wil groeien. 'Gezond leven met mindfulness is een lezenswaardig en praktisch boek dat overtuigend laat zien hoe belangrijk meditatie is in ons dagelijks leven.' - Thich Nhat Hanh

De geheimen van meditatie

In De geheimen van meditatie laat Davidji de lezer kennismaken met verschillende meditatietechnieken. Hij analyseert meditatie aan de hand van ademhaling, mindfulness, bio-feedback, geluid, chakra's, chanting en tantra.

Beoordeel dit artikel

(8 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht