Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Nieuw begin

Zondag 1 oktober

We hopen je met een volle week voldoende aan het denken te hebben gezet over je leven en de manier waarop je meer rust en ontspanning in je dagen kunt integreren.

Begin vandaag met yoga-oefeningen waar je energie van krijgt. Bak deze overheerlijke brownies om te vieren dat je deze week gaat afsluiten. Deel je met ons een foto van het eindresultaat?

Oefening:

Pak je notitieboekje erbij. Lees terug wat je er vorige week zondag in schreef.  We zijn nu een week verder. Vandaag is een nieuw begin, je hebt intussen wat kennis opgedaan, je hebt jezelf weer iets beter leren kennen en hopelijk heb je ook goed geslapen. En misschien heb je wel besloten dat er wat moet veranderen in je leven. Wat zijn kleine stapjes die je al kunt zetten en waar heb je meer tijd voor nodig? Probeer op een nieuwe bladzijde concreet te formuleren wat je de komende dagen/weken/maanden gaat ondernemen om je dromen waar te maken. Lees in dit artikel van Bedrock nog meer tips om inspiratie om te zetten in concrete actie.

Geloof in jezelf!

Als afscheidscadeau willen we je graag iets meegeven van de Altamira-boekenplank. Kies hier een e-book uit. Laat het je de komende tijd rust brengen, inspireren en motiveren.

Beoordeel dit artikel

(1 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht