Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

- Astrologie -
 • Astrologie en horoscopen

  Duik in de wereld van de sterren en planeten! Wat kun je met astrologie en horoscopen?

  Lees verder

 • Hoe astrologie je kan helpen

  Wat vind jij van horoscopen? Lees je ze en doe je er dan ook echt iets mee of trek je je er niks van aan? Eerder schreven we al over Astrologie voor de ziel. Daar vertelden we over de maansknopen in de astrologie. Als het over astrologie gaat, betreft het meestal zonnetekenastrologie. Auteur Jan Spiller doet het anders. Zij kijkt naar de invloed die de maan heeft op ons handelen.

  Lees verder

 • Laat je inspireren door de sterren

  Dit jaar wil je echt een origineel cadeau voor je beste vriendin, collega of moeder. Alleen hoe bedenk je dit ieder jaar weer opnieuw? Laat je door de sterren inspireren! Well + Good kwam met het idee om een cadeau op basis van sterrenbeeld te geven. En laat dat nou precies zijn waar je naar op zoek bent: een gepersonaliseerd én origineel cadeautje!

  Lees verder

 • Maansknopen in de astrologie

  De bekende Amerikaanse astrologe Jan Spiller werkt met maansknopen. Wat is de betekenis van maansknopen op jóuw persoonlijkheid?

  Lees verder

 • Materialisme voor een hoger doel

  Het klinkt tegenstrijdig: iets materieels manifesteren om een hogere staat van bewustzijn te bereiken. Gastblogger Michèle Bevoort liet zich inspireren door Astrologie voor de Ziel van Jan Spiller en legt uit hoe iets materieels uiteindelijk tot een dieper geluksgevoel kan leiden.

  Lees verder

 • Wat je geboortedag over jou zegt

  In de meeste tijdschriften en kranten zijn horoscopen nogal generaliserend. Dit komt omdat deze horoscopen alleen gebaseerd zijn op de twaalf tekens van de dierenriem. Met elke dag als entiteit op zich wordt daarin geen rekening gehouden. In het boek Het mysterie van je geboortedag wel!

  Lees verder