Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Stilte meditatie

Soms zie je in de boekhandel een boek liggen dat direct je aandacht trekt. Dat erom schreeuwt door jou gelezen te worden. Stilte van Marlise Karlin is zo'n boek. Met behulp van de stiltesessies uit dit boek kun je op een eenvoudige manier rust in jezelf oproepen. Zo belooft de flaptekst. Kortom: echt iets voor mij!
 
Het ervaren van stilte – daar ben ik al een paar jaar naar op zoek. Zeker sinds een drukke baan combineer met een groot gezin. Maar ik heb te weinig zitvlees om regelmatig te mediteren. Toch verlang ik naar de heilzame toestand van een hoog innerlijk bewustzijn die het mediteren brengt en waaraan ik wel eens heb kunnen proeven na een meditatieweekend.

Hetzelfde effect als diepe meditatie

De stilte-methode van Marlise Karlin maakt gebruik van geluidsbestanden die je vibratiefrequentie verhogen naar een toestand van stilte en vrede. Door simpelweg een koptelefoon op te zetten en op play te drukken, kun je een hoger bewustzijn scheppen. En je hoeft je ogen er niet eens voor te sluiten. Sterker nog: je geest hoeft niet stil te zijn om ze te laten werken! Het luisteren naar de bestanden heeft hetzelfde effect als diepe meditatie.

Gratis toegang tot geluidsbestanden

In het boek staat een inlogcode die je toegang verschaft tot drie 'stilte-sessies': geluidsopnamen die bestaan uit een combinatie van muziek en tekst. Het is een voorproefje. Via de website van Marlise Karlin kun je meer sessies bemachtigen. De stilte-sessietechnologie heeft effect vanaf de eerste keer dat je ernaar luistert.

Wat brengt de stilte meditatie?

Wie regelmatig naar de geluidsbestanden luistert, merkt dat hij of zij onder andere: 
  • diepe rust ervaart
  • toegang krijgt tot zijn of haar hoogste potentieel
  • meer inspiratie heeft voor oplossingen en handelingen
  • lichaam en geest healt van recent en vroeger lijden

Nieuwe wegen naar superbewustzijn

Het boek Stilte staat vol verhalen en praktijkvoorbeelden. Dit geeft inzicht in wat de methode je allemaal kan brengen. Ook bespreekt de auteur veelvoorkomende vragen. De hoofdstukken over het wetenschappelijk onderzoek naar stilte meditatie spraken mij erg aan. Zoals het deel over epigenitica, waaruit blijkt dat je DNA je leven niet hoeft te bepalen. Of de beschrijving van hoe je brein kan veranderen: we kunnen nieuwe manieren van denken en gedrag ontwikkelen.

Ik luister nu een aantal dagen naar de sessies die je cadeau krijgt bij het boek. Met als voorlopig resultaat dat ik me meer ontspannen voel. Dit smaakt naar meer!

Auteur: Simone van Leeuwen
 
Wil jij ook rust en stilte ervaren? Jezelf healen van oude pijn? Bestel dan in onze webshop Stilte van Marlise Karlin.

 

Beoordeel dit artikel

(40 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht