Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 best gelezen artikelen

Wat vonden jullie sinds de start van het nieuwe jaar het meest interessant om te lezen? In deze top 5 staan de vijf meest gelezen artikelen van de afgelopen 3 maanden.

1 Energieblokkades in de aura

We lieten jullie kennismaken met 3 typen energieblokkades. De 'Baal'-blokkade, de 'Hogedruk'-blokkade en de De 'maliënkolder'. Barbara Ann Brennan schreef er alles over in haar boek Licht op de aura.

2 Foute mannen herkennen

Hoe herken je een foute man? In dit artikel kon je 3 type foute mannen herkennen, en lezen hoe je voorkomt dat je aan ze ‘verslaafd’ raakt. In het boek De aantrekkingskracht van foute mannen ontdek je de achterliggende reden waarom je steeds weer op die foute man valt.

3 Alles over detox

Het nieuwe jaar begon voor sommige Altamira-lezers met een detox. Dit artikel stond op nummer drie. Ben je op zoek naar detoxrecepten? Die vind je in dit boek.

4 Easy yoga

Elke dag yoga, al is het maar een kwartiertje per dag, werkt beter dan welk medicijn tegen stress dan ook. Kyra de Vreeze vertelt in dit interview over haar nieuwe boek Easy Yoga. Heb jij hem al?

5 Hoe werkt karma?

Eigen schuld, dikke bult? Of gaat karma verder en dieper dan dat? In dit artikel legden we uit waar karma vandaan komt en dat het vooral te maken heeft met bewuste keuzes maken. In dit boek van Deepak Chopra lees je er meer over.

In deze top 5 staan de best gelezen recepten op Altamira. 

Beoordeel dit artikel

(2 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht