Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 cadeautjes voor jezelf

De beste cadeautjes zijn stiekem natuurlijk die voor jezelf! Een leuk en inspirerend lijstje voor fijne cadeautjes die je jezelf mag geven!

Deze cadeautjes zijn perfect om aan jezelf te geven. Natuurlijk is het misschien leuk om er met iemand anders van te genieten, maar het is belangrijk om ook af en toe aan jezelf te denken. Geniet ervan!

  1. Yoga

Geef jezelf een yogalesje cadeau. Er zijn verschillende soorten yoga, zoals hatha yoga waarbij je je focust op het loslaten van spanning of vinyasa yoga als je juist meer fysieke uitdaging zoekt. Het boek Liefde voor yoga van Anodea Judith is ook een prachtig cadeau voor jezelf als je al wat meer into yoga bent.

  1. Geef jezelf wat groens

Bloemen zijn niet alleen heel mooi, ze werken ook goed voor je humeur. Van bloemen in huis word je vrolijker. Met deze tips word je een echte bloemschik-koningin. En als je er zelf geen zin in hebt, koop je natuurlijk gewoon een mooi boeket. Heb je wel groene vingers? Een klein moestuintje is ook een fijn cadeautje voor jezelf. Al helemaal als je er daarna je zelf verbouwde groenten uit kunt eten. 

  1. Chocola

Eigenlijk hoeven we niet veel meer te zeggen. Chocola is gewoon áltijd een heel goed cadeau voor jezelf. voor wie echt wat lekkers wilt bakken: in het kookboek Dessert easy staan de lekkerste recepten voor toetjes. En ze zijn allemaal binnen no time klaar! Wel chocola, niet al te ongezond? Deze chocolademousse is zonder suiker!

  1. Lekker dobberen

Zeepjes, doucheschuim, bruistabletten, allemaal even lekker en heerlijk als je een avond (of ochtend of middag) lekker in bad gaat. Ga niet naar een standaard drogisterij maar zoek naar winkels als Sabon of Lush. Zij hebben verantwoorde producten die heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Je kunt zelfs een mini-retreat zelf thuis organiseren. Genieten gegarandeerd!

  1. Zelfliefde

Boven alles is het belangrijk om van jezelf te houden. Daarom is een cadeau waardoor je jezelf écht leert kennen, eigenlijk het beste cadeau.

Auter Saida Désilets geeft trainingen die vrouwen vertrouwd maken met hun seksuele energie en leert hen er meer kracht aan te ontlenen. In haar inspirerende boek De sensuele vrouw leert ze je taoïstische oefeningen waardoor je beter kunt genieten van seksuele relaties, meer levenslust krijgt en een grotere orgastische potentie ontwikkeld. 

Beoordeel dit artikel

(0 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht