Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5: de mooiste boeken over geluk

Geluk is voor iedereen belangrijk. De mate van je geluksgevoel is van heel veel dingen afhankelijk. Denk aan gezondheid, liefde en succes. Welke boeken kunnen je wat leren over geluk? Een top 5 van de mooiste boeken over geluk.

1 Het geluk in jezelf

Gelukkig zijn ligt eigenlijk al binnen handbereik, je moet het alleen nog even ontdekken. In het boek Het geluk in jezelf legt Deepak Chopra uit hoe je de weg naar je innerlijke zelf vindt. 

2 Gelukkig zijn moet je durven

Volgens Rosalinda Weel is het ware geluk te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens in jezelf. Die verlangens zitten ergens in je hart verborgen, schrijft ze in Gelukkig zijn moet je durven. Door het leven in eigen hand te nemen, door het te durven, word je echt gelukkig.

3 Ik wil gelukkig zijn

Praktischer dan dit kan bijna niet. Met de tips uit Ik wil gelukkig zijn kom je stap voor stap dichter bij geluk. Auteur Harriet Griffey laat zien hoe belangrijk mindfulness, gezondheid en relaties zijn en wat je kunt veranderen om gelukkiger te worden.

4 De kracht in jezelf

De titel zegt het al: je bent zelf de baas over je eigen geluk. Volgens Joseph Murphey zijn je gedachten het belangrijkst in je zoektocht naar geluk. De kracht in jezelf laat zien dat door onbewust en bewust meer na te denken over geluk en geluksgevoelens, er al heel veel kan veranderen. Een aanrader!

5 Je bent nu hier

In Je bent nu hier ontdek je hoe fijn het is om écht in het nu te leven. Je leert je verleden los te laten, en het punt waarop je je nu bevindt in je leven meer te waarderen. Op die manier sta je meer stil bij geluksmomenten en ervaar je daadwerkelijk meer geluk. 

Beoordeel dit artikel

(8 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht