Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 helende stenen en kristallen

Combineer de helende
eigenschappen van de stenen
en kristallen met je eigen
positieve intenties en creëer
een fijne, gelukkige wereld
voor jezelf

1. Rhodoniet helpt om je emotionele lichaam weer in balans te brengen na een rouwperiode – na een verlies of teleurstelling. Deze roze edelsteen biedt geaarde steun bij pijn en verdriet. Gebruik hem om je door een ongelukkige tijd heen te helpen en opnieuw liefde te voelen.

2. Granaat is de perfecte steen om jezelf beter te motiveren.Hij brengt je de vibratie van passie en vastberadenheid – en ondersteunt je dus bij het uitvoeren van je doelen. Granaat is een goede steen om mee te werken wanneer je bezig bent je te manifesteren.

3. Luipaardjaspis maakt het door zijn aardse spiritualiteit makkelijker om jezelf te gronden. Deze gevlekte steen staat je bij wanneer je emotionele patronen wilt loslaten. Je leert bovendien makkelijker besluiten om weg te gooien wat niet meer bij je past en te houden wat een positieve invloed heeft.
 

4. Citrien verlicht gevoelens van minderwaardigheid of waardeloosheid. Deze steen activeert de vibrerende gouden lichtvlekjes in je halo die je verbindt met je goddelijke natuur. Citrien maakt je geest helder en herinnert je eraan dat alles waar je echt in gelooft en waar je vol passie naartoe werkt zich ook zal manifesteren.
 

5. Turkoois brengt je in contact met de kosmische energie. Dit is dé steen om op terug te vallen wanneer je contact legt met het hogere, bij automatisch schrift en bij communicatie met de engelen. Turkoois is er ook voor je wanneer je hulp kunt gebruiken bij het timen van dingen en wanneer je bevestiging wilt dat de engelen je leven voor je regelen en daarbij het beste met je voorhebben.
 

Wil je de helende kracht van stenen en kristallen zelf ervaren? Bestel dan de kaartenset Helende stenen & kristallen, waarin Margaret Ann Lembo op heldere wijze uitleg wat de helende werking is van stenen. Op iedere kaart vind je een steen en de affirmatie die erbij hoort.

Beoordeel dit artikel

(3 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht