Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 inspirerende vakantiebestemmingen

Waar ga jij heen in de zomer? Dit zijn de populairste vakantiebestemmingen deze zomer. Een handig lijstje inspirerende vakantiebestemmingen mét reisgids-tips!

1 Indonesië - Bali

Na de film Eat pray love leek het wel alsof iedereen naar Bali wilde! En logisch ook, want het eiland heeft zoveel te bieden!

Nergens vind je zoveel tempels als op Bali. De invloeden van het hindoeïsme zijn overal duidelijk aanwezig. Bali is een prachtig eiland met oneindig veel natuur en mogelijkheden voor iedereen die echt even tot rust wil komen. Yoga, meditatie, fietsen, wandelen, surfen, het lijstje met de fijnste activiteiten houdt niet op! 

Ook voor gezond en heerlijk eten moet je op Bali zijn: je kunt er natuurlijk heerlijke rijstgerechten eten, maar vooral voor vegetariërs en veganisten is het een walhalla. Lees er alles over in de Dominicus reisgids Indonesië.

2 India

India is mede door haar enorme oppervlakte een veelzijdig land. Het zuiden heeft prachtige tempels en is voor veel bezoekers het échte India. Maar ook hoog in de bergen van de Himalaya vind je de mooiste Tibetaanse kloosters en prachtige tempels. Wie van de natuur houdt kan hier zijn hart ophalen, van palmstranden tot wildreservaten. Ga je op reis naar India? Bereid je goed voor en koop hier de Dominicus reisgids India.

3 Thailand

Voor backpackers is Thailand de ideale vakantiebestemming. Dankzij de goede infrastructuur is het land goed bereisbaar. In Thailand vind je de mooiste tempels, drijvende markten, national parcs en natuurlijk The Bridge on the river Kwai. 

Wie van feesten houdt, is in Thailand helemaal op de juiste plek. Vooral Khao San Road en Chiang Mai zijn populaire steden onder backpackers. Meer lezen over Thailand? Koop hier de Dominicus reisgids Thailand.

4 Ibiza

Ga op vakantie naar Ibiza! Op Ibiza vind je prachtige stranden en natuur. Wist je dat er ook veel retreats worden gehouden op Ibiza? Kom helemaal tot rust met yoga en mindfulness op dit eiland. Liever wat meer actie? Ook het uitgaansleven is fantastisch op Ibiza!

Neem op vakantie naar Ibiza in ieder geval deze Stad-in-kaart Ibiza mee. Deze reisgids brengt maar liefst 250 bezienswaardigheden in beeld. De gids bevat handige uitklapbare kaarten waarop je de leukste restaurants, stranden en winkels vindt!

5 Marokko

Last but not least, Marokko! In Marokko komen alle elementen samen: cultuur, natuur en natuurlijk heel lekker eten! Een bezoek aan Marrakech is een oriëntaalse droom die werkelijkheid wordt. In deze stad is de mix van culturen meteen merkbaar: verhalenvertellers, slangenbezweerders, acrobaten, traditionele genezers en Berbermuziek. Vlakbij staan paleizen, moskeeën, badhuizen en stadswoningen met idyllische binnenplaatsen. Ze herinneren aan de tijd dat de invloed van de Marokkaanse koningen reikte van Spanje tot Timboektoe. 

Lees alles over deze prachtige stad in de Dominicus reisgids Marrakech.

Beoordeel dit artikel

(0 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht