Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 krachtige boeken

Van deze boeken krijg je energie! Vijf tips voor meer kracht, van geneeskrachtige edelstenen tot de kracht die je in jezelf vindt of voor wie juist uit een bepaalde fase in het leven meer kracht wilt halen. 

1. De kracht van echte mannen

David Deida wijst in dit boek de moderne man de weg naar een krachtig leven. Een leven vol integriteit, authenticiteit en vrijheid. Met dit boek laat Deida zien dat je als man een bevredigend leven kan leiden door ruimte te geven aan de kern van zijn wezen: zijn mannelijkheid. 

2. De kracht in jezelf

Alleen al door positiever te denken, kun je zo veel meer in het leven! Joseph Murphey pleit in dit boek voor positief denken: op die manier kun je een gelukkig leven leiden. Dankzij de praktische tips leer je hoe je grip krijgt op je onderbewustzijn. 

3. De kracht van empathie

Schrik jij vaak van onverwachte geluiden? En kun je je in een drukke ruimte vol pratende mensen moeilijk concentreren op gesprekken? Dan ben je misschien wel hoogsensitief. Cyndi Dale laat je in dit boek zien hoe je als hoogsensitief persoon op je empathie en je intuïtie kunt vertrouwen en hoe je die empathie kunt leren waarderen als een spirituele gave.

4. De overgang als bron van kracht

Oké, volgens Linda de Mol is de overgang niet 'sexy' te maken. Toch is er een mooie kant aan de overgang. In dit boek laat schrijfster Christiane Northrup zien dat de overgang een nieuwe fase van innerlijke ontwikkeling kan zijn. Zij omschrijft dit dus niet als een periode van verlies, maar juist als een nieuwe bron van kracht. 
 

5. Geneeskrachtige stenen A-Z

Misschien ben je al bekend met geneeskrachtige stenen, en misschien weet je er wel helemaal niets van af. Dit boek is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van edelstenen. Michael Gienger laat je kennismaken met de de werking van maar liefst 430 geneeskrachtige stenen. Met informatie over mineralogische kenmerken, handelsnamen, belangrijkste heilzame werkingen en verkrijgbaarheid. 

Beoordeel dit artikel

(1 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht