Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 quotes over liefde

Altijd fijn zo'n lijstje, en al helemaal als het over de liefde gaat. In deze top 5 staan de meest liefdevolle en inspirerende quotes. 

1. Als eerste hebben we een quote van Deepak Chopra uitgekozen. Hij schreef veel over de liefde en geluk. Bijvoorbeeld in zijn boeken Het geluk in jezelf of Leven in overvloed

Er is geen sterkere kracht dan de liefde. 

2. Rosalinda Weel is een en al liefde. In haar nieuwste boek speelt liefde de hoofdrol. Maar ook in haar boek Gelukkig zijn moet je durven benadrukt ze dat liefde een belangrijk onderdeel van je leven is.

We zitten allemaal op de levensschool, de school van de liefde. 

3. Wie een heel boek over liefdesbrieven schrijft, kan niet ontbreken in dit lijstje. Wim van der Zwan stelde een prachtige bundel samen met de mooiste brieven van Rumi.

Jouw angst en jouw liefde zijn de strik waar alle hemelse gunsten in blijven hangen.

4. Dat Boeddhisme een hele fijne leidraad kan zijn bij liefdesverdriet, laat Lodro Rinzler zien in zijn nieuwe boek Heel je hart. Hij laat zien dat er na liefdesverdriet, altijd weer hoop is. En dat van jezelf houden een van de belangrijkste dingen is, om weer lief te kunnen hebben.

Als we geen liefde voelen voor onszelf, zullen we het ook nooit voor een ander kunnen voelen.

5. We sluiten af met (nog een keer) Rosalinda Weel. In haar nieuwste boek Het antwoord is liefde vertelt ze je alles over een van de sterkste krachten in ons leven. De liefde: de allesomvattende energie en de essentie van het leven. 

Transformerende liefde maakt je gelukkiger, rustiger en vrediger. 

Beoordeel dit artikel

(8 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht