Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 spirituele cadeautjes

Wil je iemand een origineel cadeau geven? Geef een spiritueel cadeautje! Wij geven je 5 tips.

 1. Edelstenen zijn prachtige persoonlijke spirituele cadeautjes. Kies een uit die bij de persoonlijkheid van degene past aan wie je hem geeft. Of kies er een uit die een speciale werking heeft bij gezondheidsproblemen. Wil je meer weten over edelstenen? In dit artikel lees je er alles over.
   
 2. Yoga is goed voor iedereen. Jong, oud, man of vrouw, iedereen heeft er baat bij. Geef een proefles cadeau of een mooi boek over yoga. Is degene aan wie je het cadeau geeft een beginner? Dan is dit een geschikt boek. Voor de meer ervaren yogi is dit een aanrader
   
 3. Meditatie is eigenlijk net zoiets als yoga: iedereen kan het! En de meeste mensen worden er gelukkiger, blijer en rustiger van. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mediteren goed voor je is... In dit boek lees je er alles over. Het perfecte meditatie-cadeau!
   
 4. Tantra is een origineel geschenk voor je geliefde. Verdiep je in tantra en verras je geliefde ermee!
   
 5. Orakelkaarten zijn tot slot hele fijne en originele cadeautjes. De wijze lessen van bijvoorbeeld deze Moeder aarde kaarten zijn voor iedereen interessant en hebben al velen geïnspireerd. Of ga voor deze prachtige kaarten met inspirerende quotes van Rosalinda Weel.

Beoordeel dit artikel

(6 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht