Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 spirituele wetten

In De zeven spirituele wetten van succes put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken. We geven een voorproefje!

1. De wet van pure potentialiteit

De bron van de hele schepping is puur bewustzijn... pure potentialiteit die ernaar streeft zich te uiten, van niet-manifest manifest te worden. En als we ons realiseren dat ons ware Ik uit pure potentialiteit bestaat, worden we één met de kracht die alles in het universum manifest maakt.

2. De wet van het geven

Het universum functioneert door middel van dynamische uitwisseling... geven en ontvangen zijn verschillende aspecten van de stroom van energie door het universum. En in onze bereidheid datgene te geven wat we zelf willen hebben, zorgen we ervoor dat de overdaad van het universum door ons leven blijft circuleren.

3. De wet van het ‘karma’, ofwel oorzaak en gevolg

Elke actie is een kracht, en de reactie keert met dezelfde kracht naar ons terug... wat we zaaien, zullen we oogsten. En als we acties ondernemen die anderen geluk en succes brengen, is de vrucht van ons karma geluk en succes.

4. De wet van de minste weerstand

De intelligentie van de natuur werkt moeiteloos... onbekommerd, harmonieus en liefdevol. En als we de krachten van harmonie, vreugde en liefde gebruiken, creëren we moeiteloos succes en geluk.

5. De wet van intentie en wens

Inherent aan elke intentie en wens is het mechanisme ter vervulling daarvan... intentie en wens in het veld van pure potentialiteit hebben een oneindig organisatievermogen. En als we een intentie brengen in de vruchtbare grond van de pure potentialiteit, zetten we dat oneindige organisatievermogen voor ons aan het werk.

Wil je de geheimen ontdekken die je dromen in vervulling kunnen doen gaan en je en leven vol liefde en geluk kunnen bezorgen? Bestel dan nu De zeven spirituele wetten van succes van Deepak Chopra in onze webshop.

Beoordeel dit artikel

(3 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht