Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 tips voor kracht

Wat geeft jou kracht? Wanneer voelt het voor jou alsof je de wereld aankan? Inspiratie voor zelfvertrouwen, kracht en zelfontplooiing: je vindt het in onze boeken. Vijf boekentips voor meer power!

1. Het geheim van loslaten 

Durf barrières te overwinnen die je levensgeluk in de weg staan! Volgens auteur Guy Finley draait alles om zelfvertrouwen. Gebruik de praktische instructies en inspirerende verhalen als bron van kracht.

2. De kracht in jezelf 

Ga uit van positief denken voor meer zelfvertrouwen en een gelukkig leven. Krijg grip op je onderbewustzijn en maak optimaal gebruik van gedachtekracht. In dit klassieke boek leer je van Joseph Murphy hoe je dit kunt realiseren.

3. De kracht van empathie 

Vaak voel je situaties intuïtief al aan wanneer je belangrijke keuzes moet maken. Leer hoe je deze intuïtie kunt vertrouwen en leren waarderen als een spirituele gave. Dit boek van Cyndi Dale is ook zeer bruikbaar voor hoogsensitieve personen.

4. De 7 spirituele wetten van succes 

Twijfel je wel eens of je die lang gekoesterde droom nou eens echt in vervulling moet laten gaan? Maar weet je niet hoe? Deepak Chopra leert je krachtige principes die je eenvoudig toe kunt passen zodat je diepste wensen uitkomen.

5. De overgang als bron van kracht

Zie de overgang als een bron van kracht. Deze nieuwe levensfase luidt volgens Christiane Northrup innerlijke ontwikkeling in en is geen periode van ‘verliezen’. Denk niet in problemen, maar in oplossingen!

Heb jij een tip voor meer kracht? Laat het ons weten via de Altamira Facebook!

Beoordeel dit artikel

(1 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht