Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5: verboden vruchten

Over verboden vruchten is veel geschreven. Boeken met een geheimzinnig of spannend onderwerp kunnen heel inspirerend zijn. Ze kunnen je een nieuwe kant van jezelf doen ontdekken. De top 5 van 'verboden vruchten' van Altamira.

Tantra

Seksuele ervaringen zijn natuurlijk onmisbaar in het lijstje met verboden vruchten. Tantra is een verdieping van je seksuele ervaringen. Tantra-expert Margot Anand laat je met bijna 100 oefeningen zien hoe je van seks een diep-extatische ervaring kunt maken. Op die manier kun je intieme relaties verrijken.

Handboek verlichte seks

Ontwaak spiritueel én seksueel. Volgens tantraleraar David Deida is verlichting en goddelijke seks perfect met elkaar te combineren. Ontdek de werking van seksuele energie, verdieping van het orgasme, uitbreiding van ons seksuele staalkaart en vind praktische oefeningen voor het laten stromen van seksuele energie. 

De sensuele vrouw

Laat de verboden vrucht in jezelf los! In De sensuele vrouw ontdek je wat het betekent om een erotische vitale vrouw te zijn. Krijg meer passie en zelfvertrouwen. Door speciale (taoïstische oefeningen), geniet je meer van seksuele relaties, krijg je meer levenslust en een grotere orgastische potentie. 

Liefde en goddelijke seks

Nog een in het lijstje van auteur Margot Anand. In dit boek deelt ze haar eigen ervaringen op het gebied van spirituele seks. Haar kennis van tantra en tao heeft Margot Anand bij verschillende leermeesteres over de hele wereld op gedaan.

Erotische massage

Dit is het perfecte boek om je geliefde een keer echt origineel te verrassen. Met meer dan 100 oefeningen leer je hoe je zelf tantrische massage toepast. Versterk het gevoel van sensualiteit, erotiek en intimiteit tussen jou en je partner. 

Beoordeel dit artikel

(7 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht