Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Wat je geboortedag over jou zegt

In de meeste tijdschriften en kranten zijn horoscopen nogal generaliserend. Dit komt omdat deze horoscopen alleen gebaseerd zijn op de twaalf tekens van de dierenriem. Met elke dag als entiteit op zich wordt daarin geen rekening gehouden. In het boek Het mysterie van je geboortedag wel!

Het mysterie van je geboortedag is het eerste uitgebreide naslagwerk waarin de astrologie van de zonnetekens, de tekens van de dierenriem, een stap verder gaat. De karakteristieken van elke dag worden afzonderlijk beschreven. En dus niet alleen op basis van het zonneteken. 

Gary Goldschneider is de auteur die de personologietheorie ontwikkelde voor Het mysterie van je geboortedag. Hij vergeleek hiervoor beroemde mensen en personen uit zijn directe omgeving die op dezelfde dag geboren zijn. Buiten de typisch individuele verschillen tussen mensen was de steeds terugkerende vraag: wat hebben al die op één bepaalde dag geboren mensen met elkaar gemeen?

Wat kan dit boek voor jou betekenen?

In het boek vind je eerst de algemene informatie over jouw sterrenbeeld. Naast een omschrijving van het sterrenbeeld staat er advies over kleuren, stenen en hun gebruik, muziekvoorkeur, lichaamsdelen, planten en bijvoorbeeld partnervoorkeur. 

Vervolgens kun je jouw geboortedag opzoeken, en de daarbij behorende uitleg. Het is heel bijzonder om zoiets over jezelf te lezen! Je zult al snel zien dat je je in heel veel kunt herkennen. Je vind hierdoor in dit boek herkenning en bevestiging over wie en hoe jij bent. Ook staat er advies over je gezondheid en je gevoelsleven. Misschien ben je wel net op zoek naar een manier om evenwichtiger te leven, dan heb je zeker wat aan het advies uit dit boek.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je koopt het boek hier!

Beoordeel dit artikel

(20 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht