Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Workshop davidji en Rosalinda Weel

Natuurlijk ken je meditatiegoeroe davidji van zijn boeken De geheimen van meditatie en Zonder stress en van bijvoorbeeld van zijn 16-seconds meditatie. Maar ook op het happinez festival is hij een graag geziene spreker die elke keer volle zalen trekt.

Wil jij dat ook een keer persoonlijk meemaken? Dat kan!

davidji is gelukkig dol op Nederland en dus kun je op zondag 8 april a.s. zelf met hem kennismaken tijdens de meditatieworkshop De geheimen van meditatie en liefde. Zo kun je uit eerste hand leren én ervaren dat mediteren niet moeilijk hoeft te zijn, of leren hoe je jouw eigen meditatie verder kunt verdiepen. Dit keer is hij niet alleen maar komt hij samen met zijn dierbare vriendin en Altamira-auteur Rosalinda Weel.
Altamira organiseert deze bijzondere en inspirerende workshop samen met School of happinez.


Als geen ander weet davidji de geheimen van meditatie te ontrafelen. Hij kan je heel duidelijk uitleggen waar het nu om draait, wat van belang is voor een goede meditatie (en wat vooral niet) en helpt je door alle excuses (op voorhand) te ontkrachten. Bovendien met zijn humor en charisma krijgt hij iedereen enthousiast. Zijn workshops zijn dan ook altijd super inspirerend en vol energie.


Op zondagochtend 8 april geeft hij een uitgebreide 2-uur durende workshop waarin hij je meeneemt in The Flow of Meditation and Love. Dit doet hij dus samen met Rosalinda Weel.
Zij vertellen niet alleen over de kracht van meditatie en liefde, maar laten je ook ervaren hoe je in je dagelijkse leven deze attributen in kunt zetten voor meer geluk en rust. Je krijgt duidelijke en praktische aanwijzingen waarmee je verder kunt. Om zo liefdevoller, lichter en met minder stress door het leven te gaan.
En wie wil dat nu niet?


De workshop zelf

Op zondagochtend 8 april gaan om 10 uur de deuren van de Posthoornkerk (Haarlemmerstraat 124-126, Amsterdam) open. De workshop start om 10.30 uur en duurt tot 13.00 uur.

De sessie wordt onderbroken door één korte pauze van een half uurtje. In de pauzes en na afloop is er gelegenheid om boeken te kopen van davidji en Rosalinda Weel. Naderhand kun je die laten signeren door de auteurs. Vooraf en tijdens de pauze krijg je een kopje koffie of thee aangeboden.
Let op! De workshop is voor het grootste gedeelte in het Engels. Tijdens de actieve workshop zit je op stoelen, ook de oefeningen kunnen zittend worden uitgevoerd. Je hoeft dus geen yogamatjes of meditatiekussentjes mee te brengen. Maar misschien is een warme sjaal wel lekker tijdens de meditatie-oefeningen (het blijft tenslotte een kerkgebouw).

Ticket kopen


Er zijn drie verschillende tickets te koop.

Standaard is het toegangsticket voor de workshop van 2 uur (incl koffie, thee en water).
De prijs voor dit ticket is € 29,95.

Combi-ticket davidji. Waarbij je naast je toegangsticket ook het boek De geheimen van meditatie krijgt.
De prijs voor dit combi-ticket is € 44,95 (waarde boek is € 19,95).

Combi-ticket Rosalinda
. Naast je toegangsticket ontvang je ook het boek Het antwoord is liefde.
De prijs voor dit combi-ticket is € 39,95 (waarde boek € 16,99).


Koop hier je tickets!

Koop je een combinatieticket met een boek, vergeet dan niet je adres achter te laten. We sturen je dan VOORAF het boek toe. Zodat de voorpret al kan beginnen en je al kunt beginnen met lezen. Of het boek cadeau kan doen als je de workshop weggeeft.


We hopen je 8 april in Amsterdam te zien!

Meer lezen van davidji:
De geheimen van meditatie
Zonder stress

Meer lezen van Rosalinda Weel:
Gelukkig zijn moet je durven
Gelukkig zijn moet je durven kaartenset
Het antwoord is liefde

Beoordeel dit artikel

(4 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht