Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Zo krijg je meer energie

Soms heb je zo'n dag dat niets je kan stoppen en je vol energie elke uitdaging aankan. Toch zijn er ook dagen waarop het helemaal andersom is: je bent helemaal futloos. Er zijn heel veel manieren om meer energie te krijgen. Van vitaminepillen tot lichttherapie of een compleet rauw dieet. En met de oefeningen uit Het energieboekje waar we je vast een voorproefje van geven!

Energiesystemen

Een andere manier om meer energie te krijgen is via de energiesystemen in je lichaam. Als je door hebt hoe die werken, kun je ze inzetten om je extra fit te voelen. Zo kom je af van vermoeidheid, hoofdpijn en slapeloosheid. En met die kwaaltjes hebben we helaas allemaal wel eens te maken. Gelukkig is daar dus een oplossing voor!

Het energieboekje

Het energieboekje leert je om je bewust te worden van de energiesystemen van je lichaam en daarmee te werken. Na een korte uitleg over energetisch genezen volgen er 21 oefeningen om je fitter, energieker en gezonder te voelen.

Herstel de balans 

Door het bekloppen, masseren, vasthouden van energiepunten en met de hand volgen van bepaalde energiebanen kunnen de doorstroming, balans en harmonie in het energiesysteem van het lichaam hersteld worden. De oefeningen zijn eenvoudig, maar krachtig. Ook handig: er staan ook oefeningen van maar 5 minuten in voor als je weinig tijd hebt!

Tips voor meer energie

Wil je hier meer over lezen? Je kunt Het energieboekje hier kopen. En we geven je een voorproefje: klik hieronder op het omslag om alvast twee oefeningen voor meer energie uit het boek te bekijken. 

Voel je gelukkiger, vitaler en gezonder. Het energieboekje is geschreven door Donna Eden en Dondi Dahlin en is geschikt voor iedereen die meer controle over zijn lichaam en leven wil. Dit boek is ook bedoeld voor zorgverleners die hun cliënten beter willen helpen. 

Beoordeel dit artikel

(16 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht