Go to top
Steeds meer mensen zijn bezig met bewust en gezond eten. We willen weten wat er in ons eten zit, wat de werking van gezond eten is en hoe ons lichaam erop reageert. Gezond eten is heerlijk!

Recept boerenkoolpesto

Vanavond een Italiaanse maaltijd op het menu? Maak hier dan eens deze verrassende pesto bij met daarin boerenkool, onze oerhollandse superfood.

Ingrediënten voor 250 ml

200 g gemengde babyboerenkoolbladeren
2 tenen knoflook, gepoft
50 g geroosterde cashewnoten
30 g Parmezaanse kaas, geraspt
100-120 ml olijfolie
zeezout

Doe alle ingrediënten in een blender en zet deze aan tot je een mooie pesto hebt. Voeg eventueel extra olijfolie toe om de gewenste dikte te krijgen.

Bron: uit 'Boerenkool' van Amelia Wasiliev
 

Beoordeel dit artikel

(0 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht