Go to top
Steeds meer mensen zijn bezig met bewust en gezond eten. We willen weten wat er in ons eten zit, wat de werking van gezond eten is en hoe ons lichaam erop reageert. Gezond eten is heerlijk!

Top 5 best gelezen recepten

Naar welke recepten waren jullie het meest nieuwsgierig? De gezonde salade met spelt, de originele kikkererwtensnack of toch de chocoladekoekjes? Wij zetten de 5 best gelezen recepten voor je op een rij. 

Boerenkoolrecepten voor een betere gezondheid

Hoe kon het ook anders, good old boerenkool op nummer 1 in deze top 5. We willen dus wel gezonder leven, maar niet te veel poespas met superfoods. Gewoon ouderwets boerenkool op het menu dus!

Gezond bananenbrood

We blijven nog steeds gezond met dit verantwoorde bananenbrood op nummer 2. Als je dit recept nog niet geprobeerd hebt, zeker doen! Heerlijk als tussendoortje of tijdens de lunch besmeerd met notenpasta. En ook nog eens suikervrij.

3 Worteltaart

Mmm... worteltaart! Een origineel recept uit Havermout.

4 Banaan-kokos pannenkoekjes

Pannenkoeken zijn altijd goed. En al helemaal als ze zo lekker zijn als deze. Deze pannenkoekjes van The Green Kitchen zijn glutenvrij en ook nog eens snel klaar. Dus deze traktatie kan ook gewoon doordeweeks!

5 Suikervrije chocolademousse

En de laatste alweer, een beetje een guilty pleasure. Met chocolademousse maak je iedereen blij, en zeker met deze gezonde variant uit Suikervrij. Heerlijk zoet met alleen maar pure ingrediënten. Een eenvoudig recept, wat er toch feestelijk uitziet!

Beoordeel dit artikel

(0 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht