Go to top
Steeds meer mensen zijn bezig met bewust en gezond eten. We willen weten wat er in ons eten zit, wat de werking van gezond eten is en hoe ons lichaam erop reageert. Gezond eten is heerlijk!

Top 5 salades met avocado

Salades kunnen eigenlijk altijd. In de zomer lekker fris met fruit of in de winter met verwarmende groenten zoals pompoen. Maar het lekkerst zijn salades met avocado. Deze top 5 salades móet je een keer proberen. Maak ze als lunch en neem ze mee naar je werk, verras je gasten met een verfijnde salade als voorgerecht of geniet van een gezond diner. 

1. Salade met amarant, bietjes & avocado

Deze salade is bijna te mooi om op te eten. De amarantblaadjes in deze salade kun je eventueel vervangen door spinazie.

2. Salade met avocado & grapefruit

Verfijnde smaken door de combinatie van avocado, grapefruit en een frisse vinaigrette.  Maak deze salade als voorgerecht. 

3. Salad in a jar met zalm & waterkers

In een glazen potje ziet je salade er extra leuk uit. Deze salade is perfect als lunch. Boordevol goede vetten dankzij de zalm en avocado.

4. Quinoasalade met avocado & makreel

Nog zo'n salade met goede vetten: makreel en avocado. Dankzij de quinoa is dit een gezonde maaltijdsalade die je ook goed als diner kunt eten.

5. Speltsalade met groene asperges & avocado

Plantaardige eiwitten bevatten weinig vet, veel vezels, vitaminen en mineralen. Deze salade is daar een heel smakelijk voorbeeld van.

Beoordeel dit artikel

(0 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht