Go to top
Relaties van welke aard dan ook – met familie, vrienden, collega’s of geliefden – kunnen ingewikkeld zijn. Door meer inzicht te krijgen in de werking en achtergronden van relaties en je eigen rol kun je werken aan het verbeteren van waardevolle relaties in je leven.

Stoere mannen die toch gevoelig zijn

Stoere en sterke mannen kunnen ook best gevoelig zijn en bewust in het leven staan. Mannen met ruggengraat. Maar wat betekent ruggengraat eigenlijk? En wie zijn dan die mannen met ruggengraat, die bewust in het leven staan?

Ruggengraat staat voor bewuste mannelijke kernkracht. Jezelf als man door en door kennen, jezelf bijschaven, je kernkrachten verbeteren en je kernzwaktes verminderen. Iedereen heeft ruggengraat, alleen heeft nog niet iedereen hem ontdekt. Hoe je dat doet? Door heel goed over jezelf na te denken, te investeren in je kern en door te bepalen wát voor man je wilt zijn.

Ken jij of ben jij een man met ruggengraat? Of moet je die ruggengraat nog ontdekken? Deze vijf mannen zijn stoer, sterk én bewust:

Arie Boomsma

Deze (gelovige) stoere man heeft zeker ruggengraat. Als presentator van verschillende televisieprogramma’s zet hij zich in voor jongeren, op allerlei vlakken. Zo volgde hij homoseksuele jongeren tijdens hun coming out of zorgde hij op middelbare scholen voor meer onderling respect en begrip tussen scholieren. Lees De kracht van echte mannen om ook zo daadkrachtig in het leven te staan als Arie.

Nick Schilder

Nick & Simon ken je misschien als vrolijk Volendams muzikaal duo. Naast de muziek die ze met passie maken, is Nick Schilder ook zeker een man met ruggengraat. Op zijn nachtkastje ligt namelijk het boek De zeven spirituele wetten van succes. In de Privé vertelde hij laatst ook nog dat hij tegenwoordig elke dag begint met yoga en meditatie. Helemaal zen dus, die Nick.

Chris Zegers

Deze sterke man reist voor zijn werk als televisiepresentator de hele wereld over. Zo kom je natuurlijk op de meest bijzondere plekken. Op de plekken waar hij komt voor zijn werk, vertelt hij op Footprinttravel, is hij vriendelijk voor iedereen in zijn directe omgeving. Op die manier laat hij een duurzaam positief gevoel en energie achter. Dat is nou ruggengraat! Wil je ook een positieve energie achterlaten, net als Chris? In Backbone lees je hoe je dit realiseert.

Dennis van der Geest

Naast wereldkampioen judo, is Dennis van der Geest ook auteur. Bij judo is de juiste ‘flow’ heel belangrijk. Deze flow is een gedachte- en emotieloze staat, waarin je vanuit je innerlijke rust beslist. In zijn boek schrijft Dennis dat hij deze flow heel belangrijk vindt. Zo verrast hij zijn tegenstander door onverwachte bewegingen te maken, vanuit deze flow. Zo’n cruciale beslissing ontstaat dus in het moment. Vind dezelfde innerlijke rust als Dennis, Zonder stress helpt je door middel van bijvoorbeeld meditatieoefeningen in die zoektocht.

Typhoon

De Nederlandse rapper Typhoon ontdekte zijn spirituele kant tijdens het maken van zijn album Lobi da Basi. Hij ging op zoek naar zijn familiegeschiedenis en zijn muzikale achtergrond. Hij ontdekte dat hij in zijn leven een gebrek had aan zelfacceptatie. Ben je ook op een spirituele zoektocht? Krijg met behulp van De kracht in jezelf grip op innerlijke blokkades of ontdek positieve maar tot nu toe verborgen of onontdekte eigenschappen zijn.

Dit zijn sterke maar gevoelige mannen die onverschrokken, stoer, liefdevol, verstandig, stabiel en opgewekt zijn! Stoere mannen dus, maar wel met ruggengraat.

Ben je juist even helemaal klaar met al die mannen of blijkt jouw prins Charming toch niet zo’n ruggengraat te hebben? Lees dan De aantrekkingskracht van foute mannen en ontdek wat jouw valkuilen zijn in je zoektocht naar de ware

Beoordeel dit artikel

(5 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht