Go to top
Zelfontplooiing, het ontwikkelen van talenten en kwaliteiten, kan helpen bij het vinden van een nieuwe richting in het leven.

Top 10 boeken om cadeau te doen

Even lekker ontspannen met een boek op de bank. Of op vakantie, of nog even voor het slapengaan... Lezen kan altijd en werkt rustgevend. Geef iemand een boek cadeau! In dit lijstje vind je zeker inspiratie!

Kracht & wijsheid

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Iemand laten weten dat hij of zij er mag zijn? Met deze boeken zit je dan goed. Ze laten je zien dat wijsheid, kracht en zelfvertrouwen voor iedereen bereikbaar zijn. Deepak Chopra schreef : "Echt succes is het ondergaan van een wonder. Het is de ontwikkeling van de goddelijkheid in ons."

  1. De kracht in jezelf
  2. De 7 spirituele wetten van succes
  3. Het geluk in jezelf

Gezondheid & opladen

Misschien wil je dit cadeautje eigenlijk wel aan jezelf cadeau doen. En heb je wat meer tijd voor jezelf nodig. Of ken je iemand die zichzelf een beetje voorbij loopt de laatste tijd. Dan zijn deze boeken perfect. Gun jezelf wat meer rust en tijd, kook gezond en maak lekkere en voedzame ontbijtjes. En als je de behoefte hebt om er echt even tussenuit te gaan, kan je met Retreat yourself thuis een retreat creëren. Daar hoef je dus niet eens voor op vakantie...

  1. Ik wil rust
  2. Green Kitchen Smoothies
  3. Retreat yourself

Klassiekers

Sommige boeken moet je gewoon gelezen hebben. Deze boeken zijn perfect om cadeau te doen aan iemand die meer diepgang zoekt in het leven. De ontembare vrouw is een klassieker, en gaat over de oerkracht van vrouwen. Ook al is het boek al een tijdje geleden geschreven, zijn de verhalen juist in deze tijd nog steeds heel actueel. Gezond leven met mindfulness laat zien hoe je op meditatie en yoga gebaseerde oefeningen kunt gebruiken, om met meer aandacht in het nu te leven. 

  1. De ontembare vrouw
  2. Gezond leven met mindfulness (wil je liever een wat kleiner boekje cadeau doen...?)

Cadeautjes onder de €10

Deze boeken zijn leuk om te geven als je op zoek bent naar een klein cadeautje van onder de €10. Op zoek naar een cadeau voor beginnende yogi's? Easy yoga is een handzaam boekje met de basis van yoga uitgelegd. Met prachtige foto's worden de oefeningen duidelijk gemaakt. En misschien handig als cadeautje voor jezelf: een opgeruimd hoofd, huis en leven? In Ik wil overzicht staan allerlei handige tips voor chaoten.

  1. Ik wil overzicht
  2. Easy yoga

 

Meer inspiratie nodig? Bekijk deze top 5 krachtige boeken of deze top 5 boeken om tot rust te komen.

Beoordeel dit artikel

(2 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht