Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

De verboden vrouw spreekt

In De verboden vrouw spreekt channelt Pamela Kribbe de verhalen van een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. De gechannelde boodschappen brengen je dichter bij jezelf, en brengen je in contact met je eigen waarheid en wijsheid. 

Maria Magdalena

In De verboden vrouw spreekt voert Pamela Kribbe een gesprek met een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. Zij vertegenwoordigde in de geschiedenis van het christendom het gezicht van de vrouw die verboden was. Volgens de traditie was ze een vrijgevochten wilde vrouw, die door Jezus bevrijd moest worden van haar zonden. 

Vrouwelijke emancipatie

Tegenwoordig lijkt de emancipatie van vrouwen in het Westen vergevorderd. Voor de wet hebben vrouwen dezelfde rechten als mannen. Vrouwen mogen werken, carrière maken en bezit vergaren. In de media zie je daadkrachtige, zelfbewuste vrouwen. Maar waarom dan de titel De verboden vrouw spreekt? Is er nog wel iets verboden aan vrouw-zijn? 

Wond in de vrouwenziel

Volgens Pamela Kribbe is het antwoord ja. Zij omschrijft het als een wond in de vrouwenziel. Ook al zijn vrouwen formeel gezien gelijk aan mannen, is dit in de realiteit heel anders. De wond in de vrouwenziel is volgens Pamela een resultaat van eeuwenlange miskenning en vervorming van de vrouwelijke energie. Die wond maakt het vrouwen soms moeilijk om mee te draaien in deze moderne samenleving. 

Kom dichter bij jezelf

In De verboden vrouw spreekt zijn vijftien boodschappen opgenomen. Ze gaan over vrouwelijke en mannelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. Het bijzondere aan dit boek is dat het niet alleen informatief is. De teksten geven liefdevolle energie en zijn bemoedigend. De boodschappen in dit boek brengen je dichter bij jezelf en brengen je in contact met je eigen waarheid en wijsheid.

Pamela Kribbe

Pamela Kribbe studeerde filosofie en geeft consulten en cursussen als filosofisch therapeut. Naast De verboden vrouw spreekt, schreef ze onder andere Gesprekken met Jeshua en Contact met gidsen

Wil je meer weten? Je koopt het boek hier!

Beoordeel dit artikel

(63 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht