Go to top
Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning. Inspiratie voor elke zoektocht.

Doe mee met de Unplug challenge!

Doe mee met de UNPLUG challenge! Bijna alles doet het weer als je de stekker er een paar minuten uithaalt. Jij ook.

We leven in een drukke, gestreste en door technologie gedomineerde wereld. Je smartphone speelt daar een belangrijke rol in. Dagelijks kijkt de gemiddelde smartphone gebruiker meer dan 200 keer op zijn telefoon! Wat zou er gebeuren als je iedere dag je smartphone een minuut weglegt, en er ook echt even niet op mag? Paniek! Een rusteloos gevoel! Want wat moet je in vredesnaam met die tijd doen? Unplug!

Unplug is een heruitvinding van meditatie, een rustpunt in je drukke bestaan. Probeer iedere dag een paar minuten langer te mediteren en verminder zo je smartphone-gebruik vanzelf.

Wat houdt de challenge in?

Ontvang 8 dagen lang elke dag een mail met instructies hoe je door supersnelle meditaties je smartphone gebruik terugbrengt. Waarom zou je dat willen? Omdat je zo meer tijd over houdt, beter slaapt en tot rust komt. We beginnen op zondag 23 april. Elke dag leg je je smartphone iets langer weg en gebruik je die tijd om te mediteren. Geen zorgen, dit hoef niet lang te duren: iedereen kan mediteren, ook al duurt het maar 1 minuutje. 

Durf jij het? Schrijf je hier gratis in voor de Altamira Academie Unplug challenge. Inschrijven kan tot en met 20 april 2017.

De eerste 5 inschrijvingen ontvangen het boek Unplug van Suze Yalof Schwartz!

 

Beoordeel dit artikel

(3 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht