Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Schrijf je in bij de Altamira Academie!

De Altamira Academie inspireert. Via online workshops en cursussen word jij de beste versie van jezelf. Houd onze Facebook in de gaten voor updates, nieuwe workshops en interessante cursussen.

Workshops in 2017

Ook in 2017 staan er weer workshops van de Altamira Academie op de planning. Houd je mail en de Altamira Facebook in de gaten zodat je dit niet mist!

Ben je benieuwd naar de Altamira Academie? Je kunt ons altijd mailen met vragen op info@altamira.nl

Workshops in 2016

Houd het Vakantiegevoel vast

Heb jij je ook voorgenomen om het deze keer anders aan te pakken?

In 8 dagen leerden we je (25 september t/m 2 oktober 2016) hoe jij dat fijne vakantiegevoel dagelijks kon vasthouden, hoe je door een  paar kleine aanpassingen in het dagelijks leven meer ontspanning kon vinden en nog beter: energie overhoudt voor de leuke dingen in het leven.  

Speciaal voor jou ontwikkelde Altamira Academie een 8-daags programma waarin je kennis maakt met verschillende bewezen technieken om te ontstressen en gezonder te gaan leven.

Ruim een week lang ontving je van de Altamira Academie dagelijks per mail unieke tips, oefeningen, recepten en inspiratie om vermoeidheid en stress te verminderen.  Denk aan yoga-oefeningen, inspirerende verhalen, gezonde recepten, korte meditaties en nog veel meer. Helemaal alleen voor jou!

Beoordeel dit artikel

(12 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht