Go to top
Ben jij op zoek naar geluk? Wil je een gezond leven? Iedere dag mediteren?

Op Altamira vind je inzicht, verdieping en ontspanning.

We verzamelen de mooiste boeken voor je.

We lezen, we selecteren, we schrijven. We inspireren jou om te blijven groeien.

Top 5 kerstcadeautjes

De feestdagen zijn dé gelegenheid om heerlijk op de bank met een goed boek te ontspannen. Eindelijk tijd om even tot rust te komen en lekker te lezen. Met een boek maak je iedereen blij. Of het nou voor je kinderen, schoonmoeder, broer of zus, vriend of vriendin is! Wij zetten 5 boekentips voor je op een rijtje:

1. Pauze – Kom eindelijk eens tot rust, voordat je over je eigen grenzen heen gaat. Veel mensen gaan maar door en kunnen niet meer stoppen. Pauze helpt je om een betere balans te vinden. Wel zo handig met alle feestdagenstress in het vooruitzicht. 

2De wijsheid van de witte wolf – In iedereen schuilt zowel een witte wolf als een zwarte wolf. De witte wolf staat voor wijsheid, zachtaardigheid en liefde. De zwarte wolf zit vol onrust, angst en woede. Soms heeft de ene wolf de overhand, aan jou de keuze welke wolf je voedt. De volksverhalen in dit boek zijn prachtig en laten je inzien hoe je je witte wolf kunt omarmen.

3. Het plan van je verlangen – Plan geen voornemens maar gevoelens en verlangens. Hoe wil jij je komend jaar voelen, daar gaat het om! In plaats van het opschrijven van materiële zaken, helpt Danielle LaPorte je met een plan voor je gevoelens. Ga het nieuwe jaar vol goede gevoelens, verlangens en gedachten tegemoet.

4. Oooh... – Seks is leuk! In het boek Oooh... staan 250 concrete en prikkelende aanwijzingen voor mannen en vrouwen. Krijg een beter en leuker seksleven met deze orgasmetips. Seksuologe Katerina Janouch geeft je de beste en leukste orgasmetips. Ideaal als cadeauboekje! Meer lezen over intimiteit? Neem hier een kijkje.

5. Nog meer groene sapjes – Zorg dat je na de kerstdagen met een gezond en fris eetpatroon start. Nog meer Groene sapjes staat boordevol heerlijke gezonde sapjes, die in een handomdraai klaar zijn. Volg een detox, maak heerlijke sapjes voor bij het ontbijt of ga voor een shot energie! 

Beoordeel dit artikel

(1 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht