Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Channeling Maria Magdalena

Spiritueel therapeut Pamela Kribbe maakt in haar channelings onder andere contact met de energie van Jeshua ben Jozef (Jezus), Maria, Maria Magdalena en Moeder Aarde. Onderstaande tekst ontving zij van Maria Magdalena en gaat over de vrouwelijke buikkracht.

 
"Lieve vrienden,
Ik ben Maria Magdalena. Ik groet jullie allen met warmte en vreugde in mijn hart. Jullie zijn mij bekend en vertrouwd. We zijn zielsverwanten en bewandelen allemaal op onze eigen manier dezelfde weg. Vandaag wil ik spreken over de vrouwelijke energie en hoe die in deze tijd tot bloei kan komen, want dit is essentieel voor de bewustzijnsverandering waar de mensheid als geheel doorheen moet. Er is behoefte aan balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie, zowel in de wereld als geheel als in de individuele mensen. De vrouwelijke energie is lang onderdrukt, beschadigd en verwond geweest en dit heeft geleid tot de dominantie van een eenzijdige mannelijke energie. Op het eerste gezicht lijkt het dat de balans al is recht getrokken: in veel landen hebben vrouwen nagenoeg dezelfde rechten als mannen. In deze delen van de wereld kunnen vrouwen zich net zo vrij manifesteren als mannen, onderwijs genieten, carrière maken, machtsposities bekleden en rijkdom vergaren.
 
Vrouwelijke ziel
Toch is er op dieper niveau iets wat ontbreekt in deze balans. Want wat er eigenlijk gebeurt als vrouwen op deze manier gelijkheid bevechten, is dat zij de mannelijke energie van dominantie en controle zichzelf toe-eigenen en deze in hun eigen belang gaan gebruiken. Dat is niet verkeerd, maar het is de vraag of dat de vrouwelijke ziel ten diepste vervult. Net als het overigens de vraag is of het de mannelijke ziel ten diepste vervult om macht en dominantie te vergaren.
 
Werkelijke opstanding van de vrouwelijke energie
In deze tijd zijn er steeds meer mensen op zoek naar een diepere vervulling. Leven vanuit inspiratie, verbinding met de aarde en medemensen, vertrouwen op je hart in plaats van op angst…. dit zijn idealen die de harten van jonge mensen nu beroeren. De oude mannelijke energie van controle en dwang heeft zijn langste tijd beleefd. Er is een nieuwe generatie die anders denkt en voelt, en hierin ligt de mogelijkheid voor een werkelijke opstanding van de vrouwelijke energie. Het gaat daarbij niet alleen om een herstel van sociaal-politieke rechten en vrijheden voor de vrouw maar een daadwerkelijke heling van de diepe innerlijke wonden die haar psyche zijn toegebracht.
Wat is er met de vrouwelijke energie gebeurd in het verleden?... "
 
 
Alle boeken van Pamela Kribbe zijn verkrijgbaar in onze webshop
 
 

Beoordeel dit artikel

(10 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht