Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Een nieuwe richting inslaan

Iedereen komt in zijn leven vragen tegen waar niet zo snel een antwoord op te vinden is. Channeling kan hierbij een uitkomst zijn. Pamela Kribbe biedt hulp bij dit soort lastige kwesties. Via een channeling met Jeshua heeft Pamela Kribbe geprobeerd een antwoord op te geven op jullie vragen. 

Vraag: Verstandelijk weet ik dat je je leven op elk moment kan veranderen in een gewenste nieuwe richting, maar diep van binnen voelt mijn leven al jaren lang mijn leven niet. Het past niet bij mijn ware ik en ik geloof er (bijna) niet meer in dat bepaalde dingen na zoveel jaar nog anders gaan worden (bijvoorbeeld een nieuwe relatie, meer zelfvertrouwen). Nu ben ik mijn leven aan het uitzitten in plaats van aan het leven. Hoe kan ik dit veranderen en weer in mijn kracht komen te staan?

JESHUA: Je ware ik laat zich niet eindeloos ontkennen. De onvrede die je voelt is een signaal van je ziel dat je een deel van jezelf niet tot leven laat komen. De eerste stap naar verandering is goed doordringen tot de kern van je gevoelens en alles onder ogen zien. Waar verlang je echt naar en waarvoor ben je bang? Praat met je innerlijk kind; bevrijd het uit de ontmoedigende gedachten waarmee je jezelf omringt. Ga ervoor zitten en schrijf op wat je innerlijk kind tegen je zegt; dat kind spreekt klare taal. Neem het vervolgens bij de hand en zet stappen in je dagelijks leven om de dromen en verlangens van dit kind in werkelijkheid om te zetten.

Om je ware ik tot uitdrukking te brengen is het nodig de niet wezenlijke, niet voedende energieën in je leven los te laten. 

Om je ware ik tot uitdrukking te brengen is het nodig de niet wezenlijke, niet voedende energieën in je leven los te laten. Dat betekent dat je innerlijk een soort schoonmaak houdt: in plaats van jezelf te saboteren met negatieve gedachtes, besluit je echt ja te zeggen tegen jezelf en je dromen en verlangens serieus te nemen. Dan kan blijken dat bepaalde aspecten van je dagelijkse omgeving niet meer bij je passen. Ja zeggen tegen jezelf betekent ook nee zeggen tegen energieën, gedragingen, werksituaties etc. die jou uit je kracht halen. Door nee te zeggen tegen wat je niet wilt en er ook echt afstand van te nemen, maak je ruimte voor het nieuwe.

Door nee te zeggen tegen wat je niet wilt en er ook echt afstand van te nemen, maak je ruimte voor het nieuwe.

Doe je dat niet, en blijf je de signalen van je ziel opzij zetten, dan zal er toch verandering in je leven komen, maar die ervaar je dan doorgaans als negatief: verandering komt dan in de vorm van pijn of lijden dat je als het ware dwingt om terug te keren naar de stroom van je ziel. Kies er in vrijheid voor de stem van je ziel te volgen: dan beweeg je met de stroom mee en kan het groeiproces je ook veel vreugde brengen.

Beoordeel dit artikel

(9 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht