Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Heb vertrouwen in je kind

Iedereen komt in zijn leven vragen tegen waar niet zo snel een antwoord op te vinden is. Channeling kan hierbij een uitkomst zijn. Pamela Kribbe biedt hulp bij dit soort lastige kwesties. Via een channeling met Jeshua heeft Pamela Kribbe geprobeerd een antwoord op te geven op jullie vragen. 

Vraag: Mijn dochter is 20 jaar en ze heeft geen vriend/vriendinnen. Ook nooit gehad. Ze is veel thuis, gaat niet uit. Ze loopt eigenlijk nergens echt warm voor, school gaat op dit moment wel goed. Er komt niet zoveel uit. Ze is weinig ondernemend. Het glas is eerder half leeg dan half vol. Het voelt voor mij goed als ze wat minder vaak thuis zou zijn en wat meer richting zelfstandigheid gaat. Wat is als moeder mijn taak hierin nu ze al zo groot is? Ik heb al van alles aangedragen, gesprekken gehad, etcetera, maar het blijft zoals het is.

JESHUA: Heb respect voor de weg van je dochter, wat ze ook kiest. Op deze leeftijd is het tijd om je dochter niet meer als kind te behandelen, en dat betekent ook: haar laten zijn wie ze is. Juist als jij een stap terugzet en je pogingen om haar te veranderen loslaat, zal er eerder een dynamiek in haar zelf op gang komen. Het is belangrijk dat ze het gevoel krijgt haar eigen keuzes te maken.

Kinderen zijn in hun ziel oude wezens, die vele lagen van ervaringen in zich meedragen uit vorige levens. 

Kinderen zijn in hun ziel oude wezens, die vele lagen van ervaringen in zich meedragen uit vorige levens. Je kunt niet altijd doorgronden waarom een kind zich gedraagt zoals het doet. Soms heeft een kind tijd nodig om zichzelf te vinden te midden van de druk die op hem of haar wordt uitgeoefend door de maatschappij, de familie of leeftijdsgenoten. Wanneer een kind een eenzame weg gaat, die buiten de gebaande paden loopt, houd dan je vertrouwen vast in dit kind. Oordeel niet, laat je eigen verwachtingen los en wacht geduldig. Als je het kind blijft vertrouwen, zal dit hem/haar goed doen en zal het eerder naar je toekomen voor hulp of ondersteuning.  

Beoordeel dit artikel

(6 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht