Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Ingezonden vraag: balans tussen mens en aarde

Channeling kan een hoop helderheid bieden wanneer je even vast lijkt te zitten. Of wanneer je met vraagstukken zit waar je zelf maar niet uitkomt. We vroegen jullie je meest prangende vragen op te sturen. Deze heeft Jeshua, via een channeling met Pamela Kribbe, geprobeerd te beantwoorden. In dit artikel de vijfde vraag. Op deze vraag heeft Pamela zelf een antwoord gegeven.

5) Mijn vraag aan Pamela is; hoe kunnen wij, op kleine schaal, moeder aarde het beste helpen om weer gezond te worden.

PAMELA: In de boodschappen die ik ontvang van moeder Aarde zegt ze dat er twee manieren zijn waarop mensen zich kunnen verbinden met de Aarde op een manier die de Aarde helpt. Er is ten eerste een stroom van geven en ten tweede een stroom van ontvangen. Ieder mens heeft vanuit zijn/haar hart iets bijzonders te geven aan deze wereld; als je dat doet, voel je je blij en geïnspireerd. Wat deze bijdrage ook is, of deze nu wel of niet rechtstreeks met de natuur te maken heeft, de Aarde wordt hier beter van. Bezielde mensen brengen licht naar de Aarde. De andere stroom is die van ontvangen. Als je oprecht geniet van het leven, vooral ook van de kleine dingen zoals zonlicht op je huid, een goed gesprek met een vriend of een mooie wandeling, ontvangt de Aarde een positieve energie van waardering van jou. De Aarde benadrukt dat zij een bewust wezen is, geen ding, en dat het bij het herstellen van de balans tussen mens en aarde vooral gaat om het herstellen van de innerlijke verbinding. Bezield leven en bewust genieten zijn twee manieren waarop je vanuit je hart je verbindt met de Aarde.

(Het idee van de twee stromen van geven en ontvangen wordt uitgewerkt in hoofdstuk 3 van het boek Ode aan de Aarde, Ode aan Jou).

Beoordeel dit artikel

(6 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht