Go to top
Waardevolle boodschappen van ‘bovenaf’ die worden doorgegeven aan een levend persoon, dat is channeling. Deze overdracht is bijzonder en intensief. Channeling kan waardevolle inzichten brengen voor diegenen die de boodschap ontvangen.

Ingezonden vraag: bewustzijnsgroei

Channeling kan een hoop helderheid bieden wanneer je even vast lijkt te zitten. Of wanneer je met vraagstukken zit waar je zelf maar niet uitkomt. We vroegen jullie je meest prangende vragen op te sturen. Deze heeft Jeshua, via een channeling met Pamela Kribbe, geprobeerd te beantwoorden. In dit artikel de zesde vraag.

6) Lieve Pamela,

Is het echt waar dat de nieuwe tijd begonnen is en dat we nu heel snel in bewustzijn zullen toenemen? Betekent dat ook dat er een nieuwe maatschappij komt en dat dat heel snel gaat gebeuren? Hoe snel? Zal er dan overal vrede zijn en wordt er dan weer vanuit respect en Liefde geleefd?

JESHUA: De kiemen voor bewustzijnsgroei en verandering zijn gezaaid en hoe snel deze tot wasdom zullen komen, ligt niet vast. Als je kijkt naar de ontwikkelingen vanaf het eind van de Tweede Wereldoorlog zie je dat er stap voor stap veel oude gedachtepatronen zijn losgelaten. Maar het werkelijk loslaten van diepgewortelde angst en behoefte aan controle, op individuele en collectieve schaal, heeft veel voeten in de aarde. Dat proces is nog lang niet voltooid, eerder net begonnen. Het is beter de hoop op directe verandering los te laten; in het ontwaken van een Nieuwe Aarde gaat het om grootschalige processen die afhangen van de keuzes van miljarden individuele mensen. Bewustzijnsontwikkelingen verlopen in het algemeen traag en stuiten op veel weerstand, hoewel er soms opmerkelijke doorbraken en versnellingen kunnen optreden. Daarover speculeren of toekomstvoorspellingen doen is niet erg zinvol. Het is beter je te concentreren op je eigen leven en op de keuzes waarvoor je zelf staat. Een toename van bewustzijn in je eigen leven is niet iets wat van buiten op je afkomt; het is iets wat innerlijk geboren wordt als je je afstemt en vertrouwt op je ziel.

Beoordeel dit artikel

(4 beoordelingen)
Beoordeling toevoegen
 

Deel dit bericht